środa, 22 stycznia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Rozmowy o ulubionych przebojach muzycznych i zbliżających się koncertach. Filmowe hity i dyskusje o ciekawych książkach...
W dół12
TEMAT: Miś :)
Miś :) 14 lat(a) temu  
taki troche przy nudawy dzień dzisiaj a tu niespodzianka "Miś" w telewizji będzie już nie pamiętam ile razy go oglądała a teksty cały czas mnie rozbrajają

mora_nova

Ostatnio zmieniany: 2011/02/03 20:40 Przez .
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Miś :) 14 lat(a) temu  
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2011/01/06 22:03 Przez szkot_77.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

wydaje mi sie ale kiedyś reżyseży bardzie potrafili przedstawić sedno sprawy bo MIŚ 2 wydany już w "cywilizowanej" Polsce niczym mnie nie zachwycił
roberto

Mis 2 to nie klasyka jak pierszy i reszta filmow Bareii. Mis 2 to pieprzone komercyjne dziwactwo, ktore z oryginalem lacza nazwiska bohaterow i aktorzy. Nie wiem czemu Tym i reszta sie na to zgodzili.
szkot_77
Moderator

dla pieniędzy w przeciwieństwie do części pierwszej w której wystąpili dla ideałów
mora_nova

a jaki z nowszych filmów polskich chodzi o komedie wam sie najbardziej podobał? Ciało? Ciacho?
roberto

Ostatnie z polskich komedii ktore widzialem to poranek kojota i chlopaki nie placza, haha i jak dla mnie toone maja szanse wejsc do klasyki jak mis i inne filmy tego pokroj. No moze nie na tym samym piedestale co bareja bo tam nie ma juz miejsc dla nikogo, ale zaraz pod nim . Czas serferow tez byl niezly, nawet bardzo, ale jeden z filmow ktory akurat na mnie zrobil b duze wrazenie to "Jasminum" j. j. kolskiego.
szkot_77
Moderator

Stare filmy jak i zarówno stare piosenki są bardzo doceniane bo jednak były robione z głową i to jest teraz doceniane.
kwiatuszek
Administrator

a oglądaliście juz Weekend Pazury? byc może zrobił coś na miarę europejskiej kinematografii
mora_nova

zapowiada się fajnie tym bardziej że fabuła nie ogranicza się (jeżeli w ogóle jest) do romansu jak to w większości polskich filmów
krystian
Administrator

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Mobi-Travel Ltd
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony www.mobi-travel.com....

Kardas Productions
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając naszym...

Polski prawnik w UK
Sintons to kancelaria adwokacka w UK świadcząca pomoc prawną od...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...

Pozostałe oferty

TomTom TomTom
Firma TomTom jest liderem na rynku motoryzacji w...
Dell Dell
Dell to wiodąca na rynku światowym marka komputerowa....
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Purple Parking Purple Parking
Rezerwuj parking na lotniskach w Wielkiej Brytanii nawet...