Witam
Ja od przedwczoraj mam z nimi kontakt. Wedlug danych na internecie firma istnieje naprawde. Zainteresowaly mnie ich auta polkeasingowe w dobrej cenie.
Chcialbym, zeby na forum wypowiedzial sie ktos, kto moglby potwierdzic ich rzetelnosc, bo moja żona na samochód sie napalila. transakcje chca przeprowadzac poprzez allegro.
dopisane 17:16
Dostałem informację z allegro, że oni nie uczestniczą w tego typu transakcjach i może to być próba zwykłego oszustwa.
Zapytałem tą firmę, czy mogę osobiście wpaść i kupić auto, które sobie najpierw obejrzę i sprawdzę. Wtedy mogę z nimi podpisać umowę i za te 1.500 PLN już się zgodzę żeby mi auto pod adres dowieźli albo sam nim wrócę po opłaceniu próbnej rejestracji i ubezpieczenia.
Jakoś takie okazje z reguły nic dobrego nie wróżą, tym bardziej, że pytanie wysłałem do nich po polsku a dostałem angielską odpowiedź a z reguły wiem, że nasi tylko patrzą żeby swoich wy...hać.
poprawione 06.04 22:38
Proszę, darujcie sobie tą firmę. Po kilku kontaktach, chociaż już wcześniej wiedziałem, że to pic na wodę, wyszło szydło z worka.
Jakbyś potrzebował dalszych informacji, bo zapewne się odezwą to pisz śmiało na
jrat@interia.pl lub dzwoń na +4407871763665
Pozdrawiam serdecznie
Jacek