sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Hipokryzja ludzi
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Hipokryzja ludzi
Hipokryzja ludzi 13 lat(a), 2 mies. temu  
Czy ludzie nie dostrzegają hipokryzji w zachowaniu innych osób? które oczekując od innych zachowania którego sami nigdy nie praktykowali.

Każdy niech rozumie jak chce moje słowa...
Darius

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Hipokryzja ludzi 13 lat(a), 2 mies. temu  
Z gory zakladam ze twoje przemyslenie dotyczy dziecka ktore jest niczemu niewinne i ktoremu pomogli hipokryci wolacy komus pomoc (chociarz im nigdy nikt niepomogl) niz siedziec na ****** i krytykowac.
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Na 100% wiedziałem że wleziesz na ten wątek i będziesz zaczynał swoje wywody więc powiedz mi teraz dlaczego ja nie mam prawa komentować tego co robią inni a inni mają możliwość komentowania tego ca ja robię - po to wrzuciłem ten wątek i dzięki że utwierdziłeś mnie w przekonaniu o hipokryzji ludzi
Darius

Sorki ale z mojej strony wyglada to tak ze nie potrafisz pogodzic sie z tym ze ktos chce pomoc dziecku tych ludzi a ty nie masz na to zadnego wplywu. No i nie bardzo rozumiem twoje podejscie.Nik nie prosil ciebie o to zebys sie dolozyl wiec po co sie ich czepiasz?
szkot_77
Moderator

A ty dalej przy swoim - sory ale czy jesteś myslowo ograniczony? przecież ja nie mam nic do dziecka - zwróciłem tylko uwagę na pewien aspekt że ludzie tak naprawde skłonni są pomagac dopiero wtedy kiedy sami zobaczą jak to jest kiedy potrzebuje się pomocy

Zacznij czytać ze zrozumieniem bo nie chce mi sie cały czas powtarzać
Darius

chyba jakaś prywatna dyskusja więc nie będę się wtrącał - a szkoda

Re: Hipokryzja ludzi 13 lat(a), 1 Miesiąc temu  
To nie zupelnie prywatna. Sa ludzie ktorzy nie moga zniesc tego ze nie maja zadnego wplywu na to, ze inni chca pomoc komus bez ich zgody i przyzwolenia.. Poczytaj temat o wiktorii to bedziesz wiedzial o co chodzi. Kolega dariusz musi stac teraz nad krawedzia bo z tego co widzialem w roznych mediach mala od tygodnia jest w stanach i czeka na operacje. A on tak bardzo nie chcial zeby dzieciak mial szanse na normalne zycie...
szkot_77
Moderator

Re: Hipokryzja ludzi 13 lat(a), 1 Miesiąc temu  
hahahahaha o jaki wpływ na co znowu? w szkole polonistka musiała mieć z Tobą same problemy bo czytanie ze zrozumieniem nie mieści się w żadnych umiejętnościach
Darius

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...
MOLSO - Polski Fryzjer
MOLSO - Polski Fryzjer w Glasgow
Profesjonalne usługi fryzjerskie - Strzyżenie, modelowanie,...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...
Emano
Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy - książki, kodeks,...

Pozostałe oferty

UK Office Direct UK Office Direct
Oferujemy ponad 25.000 produktów biurowych w niskich...
RatesToGo RatesToGo
Szukasz taniego noclegu? rezerwuj do 28 dni wcześniej z...
Benefit Answers (Prawnicy i porady)
Pomoc przy zasilkach chorobowych PIP,DLA,ESA,UC50/LCWRA,...
Euroffice Euroffice
Euroffice jest sklepem internetowym oferującym materiały...