sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

'Pieprzę... nie wracam, w Wielkiej Brytanii jest mi dobrze'
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: 'Pieprzę... nie wracam, w Wielkiej Brytanii jest mi dobrze'
'Pieprzę... nie wracam, w Wielkiej Brytanii jest mi dobrze' 13 lat(a), 2 mies. temu  
Polacy na emigracji nie wierzą już w obietnice rządzących i polityków!. W ciągu minionych trzech lat, podwoiła się liczba osób, które nie są zainteresowane powrotem do ojczystego kraju...

Okazuje się, że większość imigrantów nie zamierza wracać nawet wówczas, gdyby sytuacja gospodarcza w Polsce uległa znacznej poprawie, a pogorszyła się w kraju, w którym obecnie mieszkają. Dlaczego?

Czytaj więcej:
Klęska Polski! 'Pieprzę... nie wracam, w UK jest mi dobrze' - tak uważa większość na emigracji!
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: 'Pieprzę... nie wracam, w Wielkiej Brytanii jest mi dobrze' 13 lat(a), 2 mies. temu  
teraz na pewno nie wrócę ale może kiedyś na emeryturze oczywiście brytyjskiej emeryturze
Kołodziejczyk

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: 'Pieprzę... nie wracam, w Wielkiej Brytanii jest mi dobrze' 13 lat(a), 2 mies. temu  
Najlepszy jest ten tekst o łapówce, że nie wracam do Polski bo nie mam pieniędzy na łapówki haha 100% prawdy!
Małgosia

Re: 'Pieprzę... nie wracam, w Wielkiej Brytanii jest mi dobrze' 13 lat(a), 1 Miesiąc temu  
teraz można sobie przypomnieć słowa poprzedniej kampanii wyborczej i zdrowo rozsądkowo zastanowić się jak zwłaszcza Platforma Obywatelska nakłamała.
sophia
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Re: 'Pieprzę... nie wracam, w Wielkiej Brytanii jest mi dobrze' 13 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Każdy kłamie a przed wyborami w szczególności
Rewolucjonista

A ludzie jak wierzyli tak wierzą dalej słowom politykom w kampania
Kołodziejczyk

ktos kto decyduje się na powrót pewnie ma do tego powody- albo nie mozne znaleźć pracy albo jest mu nie dobrze tutaj koniec kropka
kpiecz

Podobnie jest z decyzja na emigrację niektórzy się decyduja a inni nie
Kołodziejczyk

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

HOUSE
Firma HOUSE oferuje okna, rolety, drzwi, materiały budowlane oraz...

Empire Traininig Services
Kursy i szkolenia na maszyny budowlane - Koparki, Wywrotki, Walce,...
DFDS Seaways
DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą morską...
Emano
Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy - książki, kodeks,...

Pozostałe oferty

Kupdom (Praca stała i dodatkowa)
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu...
Tłumacz Przysięgły UK (Biuro)
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich...
Musicroom Musicroom
Największy asortyment produktów muzycznych.Płyty CD i...
JML Direct JML Direct
Oferujemy szeroki wybór artykułów gospodarstwa domowego,...