sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Święta coraz bliżej
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Święta coraz bliżej
Święta coraz bliżej 13 lat(a) temu  
Aż mnie przytłacza świadomość tego zamieszania sprzątania i gotowania i wszystko na dwa dni
Niunia

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Święta coraz bliżej 13 lat(a) temu  
To po co tyle sprzątać i gotować?
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Święta bez klimatu babcinego to już nie to samo - nie ma to jak zbierze się cała rodzina
Machiavelli

mora_nova napisał:

w brudzie i przy mrożonkach siedzieć nie będę chociaż raz w roku trzeba się pomęczyć
Niunia

Dla mnie święta to konkretna wyżerka i oglądanie Kevin sam w domu
arkadius

Re: Święta coraz bliżej 12 lat(a), 11 mies. temu  
Niunia napisał:
mora_nova napisał:

w brudzie i przy mrożonkach siedzieć nie będę chociaż raz w roku trzeba się pomęczyć

Jak ktoś sprząta systematycznie i ma czysto to tylko odkurzanie i koniec roboty
mora_nova

Nie wszyscy są tak "systematyczni" jak pewnie ty
Niunia

Nikeótrzy wliczając mnie bardzoooo rzadko sprzątają a w święta w tym względzie też sie nic nie zmienia
Św. Mikołaj

A już nie mogę się doczekać:)
misia
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Witam,
Co do świąt,a głównie czasu przed nimi dla mnie to jakiś koszmar. Masa sprzątania,gotowania i ten szał zakupów. W sklepach tłok jak na stadionie tysiąclecia w Wa-wie - masakra! A do tego główkowanie nad prezentami dla każdego. Część już zakupiłam - staram się kupować w necie,żeby ominąć te tłumy biegające po sklepach.
Siostrze kupiłam zegarek www.slapwatch.pl, mamie komplet filiżanek na allegro,tacie koszulę i krawat (będzie na Sylwestra akurat )został mi jeszcze brat i chłopak,ale dla młodych facetów to zawsze mam problem.
Natomiast już same święta to dla mnie przyjemność,posidzieć w gronie najbliższych i odpocząć od tego wszystkiego Od tego codzinnego biegu za pieniądzem i niewiadomo jeszcze za czym. Świat oszalał,a święta dla mnie to licząc z Wigilią 3 dni zapomnienia o tym wszystkim.
Oj ale się rozpisałam,ale teraz jest ten czas przed i musiałam z siebie tą przedświąteczną złość wyrzucić,bo jestem w trakcie poszukiwania prezentu dla chłopaka i nic nie mogę znaleść...
mysia444
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Kardas Productions
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając naszym...

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...
DFDS Seaways
DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą morską...
alt
Wellbee - psychoterapia online
Wsparcie psychologiczne dla Polaków za granicą. Połącz się online...

Pozostałe oferty

National National Car Rental
Oferujemy korzystne ceny za wynajem pojazdów we...
Kardas Productions (Tworzenie stron www)
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając...
Kursy na wózki widłowe (Szkoły i kursy)
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z...
Konsultantka Avon w UK (Kosmetyki i perfumy)
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami....