wtorek, 24 grudnia 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Święta coraz bliżej
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Święta coraz bliżej
Święta coraz bliżej 13 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Aż mnie przytłacza świadomość tego zamieszania sprzątania i gotowania i wszystko na dwa dni
Niunia

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Święta coraz bliżej 13 lat(a), 1 Miesiąc temu  
To po co tyle sprzątać i gotować?
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Święta bez klimatu babcinego to już nie to samo - nie ma to jak zbierze się cała rodzina
Machiavelli

mora_nova napisał:

w brudzie i przy mrożonkach siedzieć nie będę chociaż raz w roku trzeba się pomęczyć
Niunia

Dla mnie święta to konkretna wyżerka i oglądanie Kevin sam w domu
arkadius

Re: Święta coraz bliżej 13 lat(a) temu  
Niunia napisał:
mora_nova napisał:

w brudzie i przy mrożonkach siedzieć nie będę chociaż raz w roku trzeba się pomęczyć

Jak ktoś sprząta systematycznie i ma czysto to tylko odkurzanie i koniec roboty
mora_nova

Nie wszyscy są tak "systematyczni" jak pewnie ty
Niunia

Nikeótrzy wliczając mnie bardzoooo rzadko sprzątają a w święta w tym względzie też sie nic nie zmienia
Św. Mikołaj

A już nie mogę się doczekać:)
misia
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Witam,
Co do świąt,a głównie czasu przed nimi dla mnie to jakiś koszmar. Masa sprzątania,gotowania i ten szał zakupów. W sklepach tłok jak na stadionie tysiąclecia w Wa-wie - masakra! A do tego główkowanie nad prezentami dla każdego. Część już zakupiłam - staram się kupować w necie,żeby ominąć te tłumy biegające po sklepach.
Siostrze kupiłam zegarek www.slapwatch.pl, mamie komplet filiżanek na allegro,tacie koszulę i krawat (będzie na Sylwestra akurat )został mi jeszcze brat i chłopak,ale dla młodych facetów to zawsze mam problem.
Natomiast już same święta to dla mnie przyjemność,posidzieć w gronie najbliższych i odpocząć od tego wszystkiego Od tego codzinnego biegu za pieniądzem i niewiadomo jeszcze za czym. Świat oszalał,a święta dla mnie to licząc z Wigilią 3 dni zapomnienia o tym wszystkim.
Oj ale się rozpisałam,ale teraz jest ten czas przed i musiałam z siebie tą przedświąteczną złość wyrzucić,bo jestem w trakcie poszukiwania prezentu dla chłopaka i nic nie mogę znaleść...
mysia444
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...

HOUSE
Firma HOUSE oferuje okna, rolety, drzwi, materiały budowlane oraz...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...

Holy Tours
Polskie Biuro Turystyczno – Pielgrzymkowe Holy Tours powstało z...

Pozostałe oferty

DFDS Seaways DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą...
Express Bus (Paczki, przewóz osób)
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z...
Furniture4less (Meble i wyposażenie)
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie...
Eagle Transport (Paczki i przewoz osób)
Firma z międzynarodową licencja transportową oraz...