sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Święta coraz bliżej
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Święta coraz bliżej
Re: Święta coraz bliżej 12 lat(a), 11 mies. temu  
Walić zegarki komunie miała dawno temu. Wygrałam w konkursie więc święta będę miała z prezentem, który sama sobie wybiorę
kamsta

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Ja też mam zawsze problem z prezentami, bo właściwie to nigdy nie wiadomo czy komuś się spodoba to co się kupiło;/
someone
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Idea prezentu nie opiera się na tym czy coś sie komus podoba czy nie. Prezent kupujemy w dobrej wierze i druga osoba bedzie za sam fakt nam wdzięczna
mora_nova

Tylko jeśli "dobra wiara" opiera się na dobrej ocenie oczekiwań obdarowywanego. Nie każdy przecież chciałby dostać kolejny krawat, kapelusz czy pluszaka na samochodu. Co jeśli ja nie noszę krawatów, ktoś inny nie lubi kapeluszy a Kowalski nie ma samochodu?

Albo, ostatnio w modzie, więc i się pewno masa takich znajdzie by komuś dać ten "wymarzony" prezent. Specjalne, masujące poduszki do oglądania TV. Bah, super...a co tymi, dla których pudełko to bardziej mebel, podstawka pod doniczkę lub ramkę ze zdjęciem?

Ja wielokrotnie od mojej babci dostawałem koszulki, które być może były ładne i z dobrego serca ale totalnie niewygodne i nie w moim guście. A nie lubię oddawać prezentów

Pozdrawiam i udanych prezentowych łowów życzę,

Ophin

Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ktoś nie robi ci prezentu żeby cie zasmucic tylko odwrotnie a inną kwestią jest czy ten prezent Tobie się podoba czy nie
mora_nova

Re: Święta coraz bliżej 12 lat(a), 9 mies. temu  
Tyle czasu już po świętach a ja jeszcze nie moge dojśc do siebie nic mi sie nie chce
kamsta

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Furniture4less
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie to, czego...

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...

Kursy na wózki widłowe
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z polskimi...

m-shop.eu
Kosmetyki dla kobiet, dzieci i mężczyzn, Szeroki wybór kosmetyków...

Pozostałe oferty

alt PerfectBodyShape.co.uk - Suplementy diety UK (Apteki i suplementy)
PerfectBodyShape.co.uk to sklep interentowy w Wielkiej...
Best Western Best Western
Best Western to renomowana sieć hoteli zlokalizowanych...
Suncamp Holidays Suncamp Holidays
Suncamp holiday oferuje ponad 280 kempingów w 15 krajach...
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...