sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Za co nie lubicie Swiadkow Jehowy
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Za co nie lubicie Swiadkow Jehowy
Re: Za co nie lubicie Swiadkow Jehowy 12 lat(a), 9 mies. temu  
W tym wypadku zasada tłumu to chyba rczej was dotyczy. Nie dbacie nawet czy wasze racje są takie same ale uwzieliście się na mnie za to że ja nie chce być nękany przez jehowach... a niech sobie łażą po waszych klatkach i podrzucają jakieś ulotki
szkotek

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Zasada tlumu wedlug mni ejest taka, ze motloch zazwyczaj reaguje agresja na wszystko czego nie jest wstanie objac... Ophin a co ty myslisz o tlumie?
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Nie popiszę się oryginalnością i jedynie podpiszę się pod encyklopedyczną definicją. Smutne a zarazem bardzo oczywiste jest to, że wspomniana "grupa ludzi" reaguje i reagować będzie agresją na każdego który nie jest z nimi, nie należy do społeczności (nota bene Świadkowie też nazywają siebie społecznością więc tutaj mamy typowy konflikt na bazie drzazga i kłoda w oku).

Problem ze Szkotkiem jest taki, że zapewne oczekiwał iż reszta społeczeństwa na chwilę zapomni o własnych bolączkach i dołączy do chóru jaki on zaczął. Że pogłaszczą go tym samym po głowie i podzielą się swoim żalem oraz dezaprobatą jaką traktują Świadków, Pingwiny, Moonistów czy Hare Krisznowców ect. Zamiast tego Szkotek dostał wskazówkę jak sobie z nimi poradzić. I na to On nie był już gotowy. Na płacz, zgrzytanie zębów, narodowy lament i degrengoladę, tak. Na szybkie i co najważniejsze, skuteczne rozwiązanie już nie.

Dlatego paradoksalnie nazywając Nas (Ciebie Szkot_77 i mnie) agresorem i tłumem sam się stał ich awatarem. Mówi, że się na niego uwzięliśmy a sam tylko czeka by rzucić kamieniem. Mój pomysł (sprawdzony) nazwał debilizmem, Twoje uwagi oblał pomyjami, nasze poglądy nazwał "złymi". Sam pokazał tylko zęby i że próbuje nimi gryźć. Czyli agresję. Nic dodać nić ująć.

szkotek napisał:
Ophin:
Ktos na forum juz cie zapytał czy chodzisz nawalony cały czas więc nie będe powtarzał zapytania

Odbieram ten komentarz jako komplement. Szkoda tylko, że jedynie "nietrzeźwi" potrafią dostrzegać świat. Jednakże, DZIĘKUJĘ

Ophin

Ostatnio zmieniany: 2012/02/26 18:21 Przez .

Re: Za co nie lubicie Swiadkow Jehowy 12 lat(a), 8 mies. temu  
oooo nie dość że niemiecki bardzo dobrze znacie, do tego literaturę każdego pokroju to jeszcze psychologami jesteście! no brawo Panowie pozostaje mi tylko przyklaskać na wasze forumowe wypociny bo nijak się mają do rzeczywistości. Nie czekałem na to że ktoś mnie poklepie po ramieniu tylko wyraziłem swoje zdanie natomiast wy dmuchając wzajemne w swoje ma żagielki wyrażacie w każdym nowym wątku jakieś bzdurne nonsensy. Może zamiast słów Hitlera przeczytalibyście Konstytucje RP bo UK jako takiej nie ma i wtedy zobaczylibyście jakie prawa mają ludzie. No ale czego można się spodziewać od ludzi którzy wolą czytać Mein Kampf
szkotek

szkotek napisał:
oooo nie dość że niemiecki bardzo dobrze znacie,(...)

Nie znam niemieckiego wogole gwoli scislosci. Angielski i hiszpanski owszem no i troche rosyjskiego jak juz musisz wiedziec
(...) wyraziłem swoje zdanie natomiast wy dmuchając wzajemne w swoje ma żagielki (...)
Mamy czym dmuchac. Ty wrzeszczysz nie majac pojecie o co i plujesz na ludzi ktorzy maja swoje pogladyMoże zamiast słów Hitlera przeczytalibyście Konstytucje RP (...)No ale czego można się spodziewać od ludzi którzy wolą czytać Mein Kampf
Skoro tak droga ci jest nasza polska konstytucja to co tu kurwa robisz. Wroc do kraju (wszech)polaku i daj upust swojej milosci do ojczyzny
szkot_77
Moderator

szkot_77 napisał:
szkotek napisał:
oooo nie dość że niemiecki bardzo dobrze znacie,(...)

Nie znam niemieckiego wogole gwoli scislosci. Angielski i hiszpanski owszem no i troche rosyjskiego jak juz musisz wiedziec
(...) wyraziłem swoje zdanie natomiast wy dmuchając wzajemne w swoje ma żagielki (...)
Mamy czym dmuchac. Ty wrzeszczysz nie majac pojecie o co i plujesz na ludzi ktorzy maja swoje poglady

Może zamiast słów Hitlera przeczytalibyście Konstytucje RP (...)No ale czego można się spodziewać od ludzi którzy wolą czytać Mein Kampf

Skoro tak droga ci jest nasza polska konstytucja to co tu kurwa robisz. Wroc do kraju (wszech)polaku i daj upust swojej milosci do ojczyzny

- to jak przeczytałeś wypociny Hitlera skoro nie znasz niemieckiego?

- hahah a kto założył nowy temat dotyczący jehowych i za co ich się nienawidzi? to ty na każdym kroku jesteś prowokatorem i jak ktoś ma inne zdanie niż ty to od razu obrażasz

- To samo co ty ale różnica między nami taka że ja nie pracuje na zmywaku udając kucharza albo przy sprzątaniu kibli mówiąc że pracuje obsłudze klienta hahahaha
szkotek

Ostatnio zmieniany: 2012/03/05 14:30 Przez .

Nie moge. Sorry szkotek. Coprawda odpowiem ci na pytanie ale zejde do poziomu ktory reprezentujesz i chamsko ci odpowiem ze jestes tak glupi ze nie chce mi sie z toba rozmawiac. A ksiazka zostal;a wydana w polsce i po polsku
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mein_Kampf
szkot_77
Moderator

Słuchaj to samo myśle o Tobie ale nie jestem bajkopisarzem jak ty
szkotek

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Polski prawnik w UK
Sintons to kancelaria adwokacka w UK świadcząca pomoc prawną od...

CPC EMPIRE TRAINING
Kurs odświeżający składa się z 35 godzin (5 dni po 7 godzin)...
alt
Vesa Beauty
Sklep internetowy z polskimi kosmetykami naturalnymi, zdrową...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...

Pozostałe oferty

Kupdom (Praca stała i dodatkowa)
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu...
RatesToGo RatesToGo
Szukasz taniego noclegu? rezerwuj do 28 dni wcześniej z...
Best Western Best Western
Best Western to renomowana sieć hoteli zlokalizowanych...
JS Insurance JS Insurance
Ubezpieczenia turystyczne i inne w najlepszej cenie....