wtorek, 24 czerwca 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Czy nie boicie się latać samolotem?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Czy nie boicie się latać samolotem?
Czy nie boicie się latać samolotem? 15 lat(a), 2 mies. temu  
Odczuwacie strach przed lotami samolotem? i jak będzie teraz po kolejnej katastrofie samolotu?
radek

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Czy nie boicie się latać samolotem? 15 lat(a), 2 mies. temu  
No oczywiście takie katastrofy zapadają w pamięć, ale wiadomo, ze samoloty to najbezpieczniejszy środek transportu, trzeba o tym pamiętać.
Anita

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Anita napisał:
No oczywiście takie katastrofy zapadają w pamięć, ale wiadomo, ze samoloty to najbezpieczniejszy środek transportu, trzeba o tym pamiętać.
Ściślej rzecz biorąc to drugi najbezpieczniejszy po kolei.
natala

Ja tam nigdy nie lubiłem latać samolotami, jakoś nie mam zaufania do tej technologi:) i latam kiedy już naprawdę nie mam wyjścia.
Mario

Nigdy nie mialam strachu przed lataniem,ale teraz po tych roznych katastrofach zaczynam watpic w swoja odwage co do latania
kwiatuszek
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

najgorsze jest to ze z wypadku samochodowego jest szansa powrotu do zdrowia a z samolotem to praktycznie 99% smierc
mora_nova

Re: Czy nie boicie się latać samolotem? 14 lat(a), 10 mies. temu  
tylko większe prawdopodobienstwo jest ze cos ci sie stanie w wypadku samochodowym niz w samolocie - poza tym nie wiem co lepsze całkowity paraliż czy smierc...
kazach

Re: Czy nie boicie się latać samolotem? 14 lat(a), 9 mies. temu  
wystarczy tez pamiętać że tanie linie lotnicze nie ograniczają kosztów i bezpieczeństwo oraz komfort ich pasażerów jest zawsze na pierwszym miejscu
Anita

to że sie nazywają tanie nie oznacza że redukują koszty też na bezpieczeństwie - obowiązują ich takie same reguły jak pozostałe linie lotnicze
kazach

Wydaje mi się że łatka tanich linii za bardzo się utrwaliła w naszych głowach ponieważ nie są one aż tak tanie jak by się to wydawało.
A standardy bezpieczeństwa we wszystkich liniach lotniczych są takie same. Ja nie boję się latać, mimo wszystko zawsze to mniej katastrof lotniczych niż wypadków samochodowych
Ola
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Polska obsługa prawna w Szkocji
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w centrum Glasgow,...
alt
Paczki do Polski - AngliaPolska.pl
✔️ Paczki z Anglii, Szkocji, Walii do Polski £23.99 za 24.5kg -...
alt
Osteopatia, Kręgarz, Masaż Leczniczy, Fizjoterapia Dorosłych i Dzieci
Gabinet Osteopatii, Kręgarz i Chiropraktyk oraz Masaż Leczniczy i...

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...

Pozostałe oferty

Kickers Kickers
Szukasz butów? Zrób zakupy online przez internet w...
Tłumacz Przysięgły UK (Biuro)
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich...
Sindbad Travel (Autokary, pociągi)
Autokarem po Europie, Wielkiej Brytanii i do Polski...
Lufthansa Lufthansa
Sprawdź aktualne promocje w jednej z wiodących...