sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Czy widzieliście drastyczne zdjęcia ze Smoleńska?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Czy widzieliście drastyczne zdjęcia ze Smoleńska?
Czy widzieliście drastyczne zdjęcia ze Smoleńska? 12 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Nie wiem czy ktoś widział te zdjęcia ale ja nawet nie miałam odwagi ich zobaczyć w powiększeniu bo to co zobaczyłam w małej rozdzielczości tak mnie zaszokowało że cała się trzęsę. Nikt mi nie powie że to był czysty wypadek, nie wieżę w to. To jest straszne, jak można być tak okrutnym, czy ludzie nie mają sumienia????
misia
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2012/10/20 17:10 Przez misia.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Czy widzieliście drastyczne zdjęcia ze Smoleńska? 12 lat(a), 1 Miesiąc temu  
A to jakiego widoku oczekiwalas?? myslisz, ze gdyby to byl "czysty wypadek" to ciala powinny byc czystw, ladnie uczesane i umalowane??

Mam w na dysku prezerntacje ze zdjeciami z wypadkow samochodowych. W porownaniu do nich to zdjecia ze Smolenska, to obrazki dla dzieci. jak chcesz to podesle ci na priv
Nemo
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Jedyne co mogę powiedzieć to jest po prostu niesmaczne, nikt nie powinien być dopuszczony do robienia tego typu zdjęć. Należy się szacunek tym zmarłym tragicznie osobom a tu jest totalne przegięcie.
Adek

Nemo napisał:
A to jakiego widoku oczekiwalas?? myslisz, ze gdyby to byl "czysty wypadek" to ciala powinny byc czystw, ladnie uczesane i umalowane??

Mam w na dysku prezerntacje ze zdjeciami z wypadkow samochodowych. W porownaniu do nich to zdjecia ze Smolenska, to obrazki dla dzieci. jak chcesz to podesle ci na priv

Myślę że gdyby byla to normalna katastrofa lotnicza to więcej by zostało z tych ofiar...
Więc może spodziewała się bardziej kompletnych ciał...
fiołek

Re: Czy widzieliście drastyczne zdjęcia ze Smoleńska? 12 lat(a) temu  
fiołek napisał:
Nemo napisał:

Myślę że gdyby byla to normalna katastrofa lotnicza to więcej by zostało z tych ofiar...
Więc może spodziewała się bardziej kompletnych ciał...

raczej z tym bym polemizowal. Samolot uderzył w miekkie podłoże i nie rozpadł sie na wiele małych części więc ciała bardziej kompletne tylko ubłocone. Gdyby samolot rozbił sie na płycie lotniska to byłaby prawdziwa jatka a ciała pewnie by kompletowano w sensie dosłownym (do jednego worka 2 ręce+2 nogi i do tego głowa+dodatek żeby waga się zgadzała). Poczytaj o katastrofie lotniczej w Lesie Kabackim. Tam po sprzataniu tego co zostało z pasażerów ratownicy trafili pod opieke psychologów, bo ludzkie szczątki musieli ściągac z drzew.
Nemo

Adek napisał:
Jedyne co mogę powiedzieć to jest po prostu niesmaczne, nikt nie powinien być dopuszczony do robienia tego typu zdjęć. Należy się szacunek tym zmarłym tragicznie osobom a tu jest totalne przegięcie.
Niesmaczne jest to ze spoleczenstwo potrzebuje krwi. Gdyby tak nie bylo i nikt by nie kupowal gazet w ktorych sa takie zdjecia lub na nie nie klikal w sieci z ciekawosci i rzadzy krwi, to nikt by sie nie pchal z aparatem zeby fotografowac trupy.
szkot_77
Moderator

Masz rację "szkot_77" wina leży po obu stronach. Zarówno po stronie tych co robią takie zdjęcia i je publikują, jak i po stronie tych którzy je oglądają. Tylko, że patrząc na to z drugiej strony, to jest to pewnego rodzaju prowokacja.
kacha

...ale o co wlasciwie oni walcza? Maja kolejnego bohatera narodowego rownego krolom, ktorego jedyna zasluga i osiagnieciem bylo to ze zmarl w katastrofie i co? Probuja udowodnic ze rosja dokonala zamachu? Rosji niczego nie mozna udowodnic...
szkot_77
Moderator

szkot_77 napisał:
...ale o co wlasciwie oni walcza? Maja kolejnego bohatera narodowego rownego krolom, ktorego jedyna zasluga i osiagnieciem bylo to ze zmarl w katastrofie i co? Probuja udowodnic ze rosja dokonala zamachu? Rosji niczego nie mozna udowodnic...

Wybacz ale gdyby wszyscy myśleli tak jak ty, to nikt by nie dociekał prawdy. Na nie wyjaśnieniu tego zależy tylko tym, którzy maczali w tym swoje ręce.
misia

...ale ty chyba nie wierzysz ze Rosji można cokolwiek udowodnić, co?
szkot_77
Moderator

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

alt
PerfectBodyShape.co.uk - Suplementy diety UK (Oferta specjalna)
PerfectBodyShape.co.uk to sklep interentowy w Wielkiej Brytanii,...
alt
Vesa Beauty
Sklep internetowy z polskimi kosmetykami naturalnymi, zdrową...

Express Bus
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z wieloletnią...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...

Pozostałe oferty

Polska obsługa prawna w Szkocji (Księgowość i doradztwo)
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w...
Forklift Training School (Szkoły, kursy)
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii -...
inbook.pl inbook
Naszą specjalnością jest internetowa sprzedaż: książek,...
Mobi-Travel Ltd (Paczki i przewozy osób)
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony...