środa, 22 stycznia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Jazda samochodem po torze
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Jazda samochodem po torze
Jazda samochodem po torze 12 lat(a), 3 mies. temu  
witam, być może ten temat już był poruszany na forum, ale chciałabym prosić o poradę. Zbliżają się urodziny mojego narzeczonego w związku z tym chciałabym mu kupić jazdę fajnym autem po fajnym torze, bo jest maniakiem motoryzacyjnym i na pewno mu się spodoba, problem polega na tym, że nie bardzo wiem gdzie mogę coś takiego w Anglii znaleźć, a najlepiej gdzieś w okolicach Birmingam. Mógłby mi ktoś pomóc, ponieważ ja mieszkam w Polsce, a on w UK i zielonego pojęcia gdzie mogę tego poszukiwać.

z góry dzięki
trusqlek
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Jazda samochodem po torze 12 lat(a), 3 mies. temu  
Sama bym chciała wiedzieć też bym się przejechała po takim torze
fiołek
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Jazda samochodem po torze 12 lat(a), 2 mies. temu  
Siema,

Muszę przyznać że zazdroszczę narzeczonej, moja dziewczyna nie wpadła by na taki pomysł No ale wracając do torów to w UK jest ich dość dużo, w przeciwieństwie do Polski. Dość blisko Birmingham jest "Donnington Park", tutaj możesz przejrzeć ofertę do wykupienia: www.donington-park.co.uk/experiences/track-driving-experiences/

A jak chcesz zaszaleć to też dość blisko Birmingham jest najsłynniejszy tor Formuły 1 - Silverstone: www.silverstone.co.uk/experiences/driving-days/

Pozdro!
Kamilione

Kamilione napisał:
Siema,

Muszę przyznać że zazdroszczę narzeczonej, moja dziewczyna nie wpadła by na taki pomysł No ale wracając do torów to w UK jest ich dość dużo, w przeciwieństwie do Polski. Dość blisko Birmingham jest "Donnington Park", tutaj możesz przejrzeć ofertę do wykupienia: www.donington-park.co.uk/experiences/track-driving-experiences/

A jak chcesz zaszaleć to też dość blisko Birmingham jest najsłynniejszy tor Formuły 1 - Silverstone: www.silverstone.co.uk/experiences/driving-days/

Pozdro!

Mnie też zaciekawił ten temat, więc może znasz jakiś tor również blisko Glasgow?
Uczennica

Uczennica napisał:
Mnie też zaciekawił ten temat, więc może znasz jakiś tor również blisko Glasgow?

Oczywiście że znam! mieszkam koło Edynburga, także w miarę znajome okolice. A więc nie licząc wielu małych gokartowych torów, których jest pełno, najbliższy w miarę prawdziwy tor wyścigowy jest nad Dumfermline, nazywa się "Knockhill Racing Circuit", strona z ofertą: driving-experience.knockhill.com

Sam niedługo planuję skorzystać z 3-4h przejażdżki Aston Martinem, za 200F wydaje się baaardzo kuszącą ofertą. Czytałem recenzje tych co już skorzystali i podobno jest zarąbiście! Oczywiście cena jest przeszkodą żeby często korzystać z toru, ale na prezent czy jeden wypad idealna rzecz.

Pozdro!
Kamilione

Super, wielkie dzięki Fajnie wiedzieć że coś takiego jest w zasięgu ręki. Teraz tylko trzeba ładnie poprosić męża i gotowe
Uczennica

Nemo

Adek

w jakim sensie wynajmowac? Chcesz takim superautem posmigac po miescie? Obawiam sie, ze takiej opcji nie ma a poza tym gdyby nawet, to oplata za wynajem bylaby horrendalna.
Nemo

Nemo napisał:
w jakim sensie wynajmowac? Chcesz takim superautem posmigac po miescie? Obawiam sie, ze takiej opcji nie ma a poza tym gdyby nawet, to oplata za wynajem bylaby horrendalna.

Myślałem o wynajęciu auta na tor, nie na miasto Szczerze mówiąc miałem nadzieję, że jest taka możliwość.
Adek

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

CPC EMPIRE TRAINING
Kurs odświeżający składa się z 35 godzin (5 dni po 7 godzin)...
DFDS Seaways
DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą morską...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

Kursy na wózki widłowe
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z polskimi...

Pozostałe oferty

TomTom TomTom
Firma TomTom jest liderem na rynku motoryzacji w...
Dell Dell
Dell to wiodąca na rynku światowym marka komputerowa....
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Purple Parking Purple Parking
Rezerwuj parking na lotniskach w Wielkiej Brytanii nawet...