sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

przemoc wobec mezszyzn
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: przemoc wobec mezszyzn
przemoc wobec mezszyzn 12 lat(a) temu  
witam mam na imie tomek jestem zonaty drugi raz w tym maluzenstwie jeste

witam mam na imię tomek jestem jak to mówią pod pantoflem ożeniłem się z kobieta która ma dwojakie dzieci kocham dzieci i staram się wychować jak swoje jesteśmy 6 lat po ślubie na początku naszego maluzenstwa belo ok były kłótnie jak to w maluzenstwie ale później zaczęła mię zona poniżać i znęcać się psychicznie aż doszło do rękoczynów wczoraj grając z synem doszło do kolejnej kłótni poszło tylko oto żebym był ciszej skaczlismy grac a zona zaczęła się drzeć na mię a ja coś odpowiedziałem ona się zdenerwowała i schodząc po schodach zaczęła mię bić po głowie na początku się nie broniłem ale jak zaczęła mię głowa golec to w końcu jak chciała kolejny raz mnie uderzyć to złapałem jej ręce i powiedziałem ze już starcz więcej sobie na to nie pozwolę a ona wpadła w szal i zadzwoniła po policje syn schodząc za nami mówił mamo przestań i jak powiedziała ze dzwoni na policje to się rozpłakał i poszedł na gore ja czekałem na nich przyjechali otworzywszy im drzwi i wpuściłem policjant poszedł ze mną a policjantka z zona na gore tłumacze policjantowi co i jak było i płaczę a ze słabo znam angielski to zapytałem się czy mogę zadzwonić po kolegę który będzie tłumaczył przyszedł i pyta się mię co się stało ja mu opowiedziałem policjant powiedział ze muszę opuścić na dzisiejsza noc dom takie są procedury ok opuściłem i poszedłem do kolegi spać proszę was o pomoc ponieważ nie wiem co mam robić bardzo ja kocham i dzieci nie chce się roztawac ale tez nie chce tak dłużej już żyć proszę o pomoc wiem ze może trudno w to wierzyć ale dużo mężczyzn ukrywa takie rzeczy a ja po prostu już mam dość pozdrawiam
pokoj

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: przemoc wobec mezszyzn 12 lat(a) temu  
poniewaz nie wiadomo skad jestes, z jakiego miasta wiec nie wiele moge pomoc. Najlepiej jak w google wpiszesz haslo "assistance and support domestic violence" dopisujac na koncu nazwe swojego miasta. POwinienes dostac w wynikach informacje o instytucjach ktore pomoga ci.
Nemo
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Przemoc to przemoc, niewazne w ktora strone. Mam nadzieje, ze cos znajdziesz w internecie, ale w razie czego zawsze pozostaje CAB (Citizens Advice Bureau), mozna tam przy umawianiu spotkania poprosic o tlumacza, oni go zalatwiaja i ta usluga jest bezplatna. Powinni miec kontakty do odpowiednich organizacji.
windwalker

Moi poprzednicy już dali ci co prawda namiary na różne instytucje które ci pomogą ale chciałem tylko dodać, że w takich sytuacjach na pewno nie jest łatwo ale musisz kierować się zdrowym rozsądkiem. Mam nadzieję, że ci się ułoży.
freedom
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Holy Tours
Polskie Biuro Turystyczno – Pielgrzymkowe Holy Tours powstało z...

Polska apteka internetowa w UK
Polska apteka internetowa w UK FamilijnaPolska apteka internetowa...

Eagle Transport
Firma z międzynarodową licencja transportową oraz członek...

Sindbad Travel
Autokarem po Europie, Wielkiej Brytanii i do Polski tanio,...

Pozostałe oferty

Polska obsługa prawna w Szkocji (Księgowość i doradztwo)
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w...
Forklift Training School (Szkoły, kursy)
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii -...
inbook.pl inbook
Naszą specjalnością jest internetowa sprzedaż: książek,...
Mobi-Travel Ltd (Paczki i przewozy osób)
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony...