Inwestycje 8 lat(a), 11 mies. temu
|
|
Jak oszczędzacie pieniądze, to potem gdzie je lokujecie? Macie jakieś sprawdzone metody? Bo zastanawiam się nad opcją grunttozysk.pl Można tam zainwestować w grunty rolne, już od 500 zł miesięcznie. Bez odsetek, banków itp. Macie jakieś doświadczenie z tym?
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2015/12/12 21:27 Przez krystian.
|
|
Re: Inwestycje 8 lat(a), 11 mies. temu
|
|
Czytałam o tym programie, bo już jakiś czas temu interesowałam się tematem inwestycji w grunty. Saveinvest działa w branży od lat i odnosi sukcesy. Ten program to spora szansa, by zarobić. Według badań grunty nie tracą na wartości, a wzrost ceny w odniesieniu do lat poprzednich to nawet w ciągu 12 lat aż 617%. Imponujący osiąg, co? Zatem jeśli chcesz, to śmiało wchodź w to z nimi.
|
|
|
|
|
|
|
Ooo nie słyszałam o czymś takim wcześniej. Muszę się zainteresować bardziej i przejrzeć tę stronę. Jak pieniądze mogą pracować, to czemu ich nie inwestować? A opcja z gruntami, to zawsze jest bezpieczna.
|
|
|
|
|
|
|
Opcja z gruntami, to może i tak, ale chyba niekoniecznie rolnymi ;/
|
|
|
|
|
Re: Inwestycje 8 lat(a), 10 mies. temu
|
|
Spokojnie, to nie jest tak, że inwestycja to cos gwarantującego nam zysk. Nie każdy zainwestuje z zyskiem...
|
|
|
|
|
Re: Inwestycje 8 lat(a), 8 mies. temu
|
|
Mamy wiele możliwości dowolnego inwestowania w różne firmy czy programy inwestycyjne. Istotne to wybrać te sprawdzone. Chętnie przedstawię te właściwe. Sam zdecydujesz co Ci odpowiada, wystarczy kontakt skayp - janubers1. Bez ryzyka itp. Wiesz, znasz - dopiero wtedy decydujesz.
|
|
|
|
|
Re: Inwestycje 8 lat(a), 7 mies. temu
|
|
Przy inwestowaniu nic nie jest takie łatwe jak mogłoby się wydawać. Jeżeli ktoś nie ma o tym bladego pojęcia, to nie proponuję bawić się pieniędzmi, bo można sie ich bardzo szybko pozbyć.
|
|
|
|
|
|