piątek, 22 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Telefon komórkowy??
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Telefon komórkowy??
Telefon komórkowy?? 8 lat(a), 7 mies. temu  
Rozglądam się za jakimś fajnym sprzętem. Najlepiej z dobrą kamerą itp. Co możecie polecić? Ja wypatrzyłem ostatnio samsunga galaxy 7, co wy na to?
darek
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Telefon komórkowy?? 8 lat(a), 7 mies. temu  
Marzenie.... Ja niestety jestem uziemiony kontraktem przez nastepne poltorej roku wiec spokojnie poczekam na galaxy s8. Kiedys popadlem w uwielbienie do iphone ale od jakiegos czasu jestem w posiadaniu samsunga, najpierw s5 ze wzgledu na dobry aparat i rozszezalna pamiec, a obecnie s6 edge ktorego absolutnie uwielbiam i jesli mialbym go na cos zamienic to jedynie na s7 edge
szkot_77
Moderator
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Szkoda mi pieniędzy na drogi telefon, bo tańsze tez wcale nie są złe. Dobre opinie o manta słyszałam, zwłaszcza o tym smartfonie [usunięto] - przejrzyj, może ten akurat będzie Ci odpowiadał? Wygląd tez niczego sobie. Za rok wymienisz na coś lepszego- technika tak szybko idzie do przodu, że dłużej nie ma sensu trzymać tego typu urządzeń.
zuzia11
Ostatnio zmieniany: 2016/04/14 08:36 Przez Joanna Mierzwa.Powód: link zewnętrzny

Na telefon nie trzeba wydawać majątku. Jeżeli coś nam się podobno co dopiero weszło i jest nowe na rynku, to wystarczy poczekać kilka miesięcy, a cena spadnie na tyle, że nie będziemy mieć wyrzutów sumienia, że przepłaciliśmy Ja też szczerze mówiąc mam chrapkę na samsunga galaxy 7
kacha

Sprawdź czy u operatora czegoś razem z abonamentem nie dostaniesz. Ja zawsze tak kupuję telefony. Teraz mam w T-mobile i mogę Ci ich polecić, bo tylko w T-mobile zrezygnowali z naliczania tzw, zwyżek do abonamentu. Inni operatorzy zawsze za coś doliczą – za np. brak faktury elektronicznej czy nieterminową wpłatę i takie zwyżki u nich mogą być poważnymi kwotami.
margo903

Re: Telefon komórkowy?? 8 lat(a), 6 mies. temu  
Ja uznałem, że poczekam do Świąt Bożego Narodzenia lub do nowego roku, bo wydaje mi się, że wtedy ceny znacząco się zmienia.
Kris

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Express Bus
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z wieloletnią...

Eagle Transport
Firma z międzynarodową licencja transportową oraz członek...

m-shop.eu
Kosmetyki dla kobiet, dzieci i mężczyzn, Szeroki wybór kosmetyków...

Polska obsługa prawna w Szkocji
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w centrum Glasgow,...

Pozostałe oferty

Kickers Kickers
Szukasz butów? Zrób zakupy online przez internet w...
Musicroom Musicroom
Największy asortyment produktów muzycznych.Płyty CD i...
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Forklift Training School (Szkoły, kursy)
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii -...