Re: Komorowski na prezydenta! 14 lat(a), 7 mies. temu
|
|
mi sie wydaje ze z pisu Jarosław Kaczynski a z sld napieralski albo Olejniczak
|
|
lukas
|
|
|
|
|
Ja tez myśle , ze z Pis-u Jarosław będzie kandydował - (tkz. kontynuacja dzieła brata ), ponadto myslę, że po tragedii jaka miała miejsce może liczyć na większe poparcie, niż zdobyłby Lech Kaczyński startujac w wyborach.
|
|
|
|
|
|
|
ale byłam i jestem nadal za Komorowskim, chociaż trochę zbyt urzędowy mi sie wydał w ostatnich dniach, nie wiem może jego nowa funkcja tego wymagała, troszkę jednak żałuje , ze nie zauważyłam u niego choc odrobiny żalu, czy Wy tez odniesliście takie wrażenie?
|
|
|
|
|
|
|
Agatka napisał:
ale byłam i jestem nadal za Komorowskim, chociaż trochę zbyt urzędowy mi sie wydał w ostatnich dniach, nie wiem może jego nowa funkcja tego wymagała, troszkę jednak żałuje , ze nie zauważyłam u niego choc odrobiny żalu, czy Wy tez odniesliście takie wrażenie?
no ale tak się w sumie powinien zachowywać urzędnik państwowy. Nie sztuka pokazać łzy do kamery. Ważne, że potrafił się wszystkim zająć i moim zdaniem się sprawdził w tak ciężkim czasie.
|
|
Mario
|
|
|
|
|
no tak własnie usprawiedliwiam to zachowanie
|
|
|
|
|
|
|
ciekawe jak bedziemy mogli glosowac w Szkocji i gdzie bedzie mozna glosy oddawac
|
|
lukas
|
|
|
|