piątek, 22 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Tanie rozmowy do Polski przez telefon
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Tanie rozmowy do Polski przez telefon
Tanie rozmowy do Polski przez telefon 14 lat(a), 3 mies. temu  
Korzystaliście może z karty telegrosik? czy to się opłaca? a moża znacie jakieś inne sposoby na tanie telefonowanie do Polski?
galan

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Tanie rozmowy do Polski przez telefon 14 lat(a), 3 mies. temu  
a z jakiego telefonu chcesz dzwonic z komórki czy stacjonarnego?
Agatka
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Wlacz usluge "favorite places"jak masz mobile z o2.Warunek to ladowac tel za £10 miesiecznbie, a za to dostajesz500 min w obrebie twojego kodu pocztowego, nastepnie wlacz usluge telediscount numer to 01617 005005, wlaczenie kosztuje £5ktore jest pobierane jako ktedyt na rozmowy, potem z tej piatki odliczaja ci 0,7p za minute jak dzwonisz. Jak piatka sie skonbczy to pociagna ci nastepna i tak non stop az nie wylaczysz, do tego rozmowy w o2 masz za darmo wiec mizesz gadac ile chcesz. Osobiscie urzywam tego od prawie 4 lat i jestem zadowolony, a koszt prawie zeden pomimo tego ze dosc gadam.
szkot_77
Moderator

ale to też dotyczy telefonów komórkowych czy tylko na stacjonarne?
kazach

Nie wiem czy stacjonarnych tez, ale komorkowyhc napewno. Uklad jest niezly bo jedyne co musisz to ladowac £10 miesiecznie zeby dostac swoje 500 min z fav place, a nawet jak bedziesz duzo gadal do polski to beda cie ciagnac £5 miesiecznie za dostep do prefiksu co w praktyce oznacza z 5+ godzin rozmow miedzynarodowych(strzelam bo nie chcie mi sie dokladnielczyc, ale rownanie musialo by byc takie 0,7p x 1min:£5 i chyba wyjdzie wynk w minutach;-)) , no i co miesiac zostaje ci £5 na smsy. A ze stacjonarnych tez jyga jest jakis deal ale niewiem dokladnie co to jest ani kto jest operatorem, musial bys poszukac.
szkot_77
Moderator

Re: Tanie rozmowy do Polski przez telefon 14 lat(a), 2 mies. temu  
no to o tym nie wiedziałam zawsze wydawało mi sie ze w ten sposób to tylko na stacjonarne ale jeżeli na komórkowe też no to super sie opłaca
Anita

Re: Tanie rozmowy do Polski przez telefon 14 lat(a), 2 mies. temu  
na szczęscie ja nie musze kombinować i porozumiewam sie za posrednictwem neta
lukas

Re: Tanie rozmowy do Polski przez telefon 14 lat(a) temu  
a te 500 minut które dostaniesz na favorite place to gdzie możesz przez nie dzwonić?
kazach

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

MOLSO - Polski Fryzjer
MOLSO - Polski Fryzjer w Glasgow
Profesjonalne usługi fryzjerskie - Strzyżenie, modelowanie,...

Mobi-Travel Ltd
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony www.mobi-travel.com....

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...

TONIO MIĘDZYNARODOWE PRZEKAZY PIENIĘŻNE
TONIO - Przekazy pieniężne z Wielkiej Brytanii do Polski i z...

Pozostałe oferty

PUMA PUMA
PUMA to znana światowa marka i jeden z wiodących sklepów...
HotelClub UK HotelClub
Ponad 60000 hoteli i innych form zakwaterowania na całym...
Foto.com Foto.com
Wywołaj swoje zdjęcia bez wychodzenia z domu! FOTO.com...
Komputronik Komputronik
Lider internetowej sprzedaży IT oraz elektroniki w...