sobota, 23 sierpnia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Tanie rozmowy do Polski przez telefon
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Tanie rozmowy do Polski przez telefon
Tanie rozmowy do Polski przez telefon 15 lat(a) temu  
Korzystaliście może z karty telegrosik? czy to się opłaca? a moża znacie jakieś inne sposoby na tanie telefonowanie do Polski?
galan

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Tanie rozmowy do Polski przez telefon 15 lat(a) temu  
a z jakiego telefonu chcesz dzwonic z komórki czy stacjonarnego?
Agatka
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Wlacz usluge "favorite places"jak masz mobile z o2.Warunek to ladowac tel za £10 miesiecznbie, a za to dostajesz500 min w obrebie twojego kodu pocztowego, nastepnie wlacz usluge telediscount numer to 01617 005005, wlaczenie kosztuje £5ktore jest pobierane jako ktedyt na rozmowy, potem z tej piatki odliczaja ci 0,7p za minute jak dzwonisz. Jak piatka sie skonbczy to pociagna ci nastepna i tak non stop az nie wylaczysz, do tego rozmowy w o2 masz za darmo wiec mizesz gadac ile chcesz. Osobiscie urzywam tego od prawie 4 lat i jestem zadowolony, a koszt prawie zeden pomimo tego ze dosc gadam.
szkot_77
Moderator

ale to też dotyczy telefonów komórkowych czy tylko na stacjonarne?
kazach

Nie wiem czy stacjonarnych tez, ale komorkowyhc napewno. Uklad jest niezly bo jedyne co musisz to ladowac £10 miesiecznie zeby dostac swoje 500 min z fav place, a nawet jak bedziesz duzo gadal do polski to beda cie ciagnac £5 miesiecznie za dostep do prefiksu co w praktyce oznacza z 5+ godzin rozmow miedzynarodowych(strzelam bo nie chcie mi sie dokladnielczyc, ale rownanie musialo by byc takie 0,7p x 1min:£5 i chyba wyjdzie wynk w minutach;-)) , no i co miesiac zostaje ci £5 na smsy. A ze stacjonarnych tez jyga jest jakis deal ale niewiem dokladnie co to jest ani kto jest operatorem, musial bys poszukac.
szkot_77
Moderator

Re: Tanie rozmowy do Polski przez telefon 14 lat(a), 12 mies. temu  
no to o tym nie wiedziałam zawsze wydawało mi sie ze w ten sposób to tylko na stacjonarne ale jeżeli na komórkowe też no to super sie opłaca
Anita

Re: Tanie rozmowy do Polski przez telefon 14 lat(a), 11 mies. temu  
na szczęscie ja nie musze kombinować i porozumiewam sie za posrednictwem neta
lukas

Re: Tanie rozmowy do Polski przez telefon 14 lat(a), 9 mies. temu  
a te 500 minut które dostaniesz na favorite place to gdzie możesz przez nie dzwonić?
kazach

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

HOUSE
Firma HOUSE oferuje okna, rolety, drzwi, materiały budowlane oraz...
alt
Vesa Beauty
Sklep internetowy z polskimi kosmetykami naturalnymi, zdrową...
alt
Osteopatia, Kręgarz, Masaż Leczniczy, Fizjoterapia Dorosłych i Dzieci
Gabinet Osteopatii, Kręgarz i Chiropraktyk oraz Masaż Leczniczy i...

Empire Traininig Services
Kursy i szkolenia na maszyny budowlane - Koparki, Wywrotki, Walce,...

Pozostałe oferty

Creative Labs Creative Labs
Odtwarzacze MP3, przenośne centra rozrywki, głośniki...
Gatwick Express Gatwick Express
Połączenie kolejowe pomiędzy lotniskiem Gatwick a...
Musicroom Musicroom
Największy asortyment produktów muzycznych.Płyty CD i...
National National Car Rental
Oferujemy korzystne ceny za wynajem pojazdów we...