szkotek napisał:
Pan Ophin z Jehowych?
Sobotę podałem jako przykład i mało obchodzi mnie że u Was sobota to niedziela... głęboko też mam to czy sie obrazicie czy nie jak nie dotarło za pierwszym razem żebyście nie przychodzili do mnie to za drugim kultury zachować nie musze bo i wy jej nie macie...
Po a) Nie jestem Jehowy ani Katolik ani Muzułmanin czy Buddysta czy cokolwiek takiego. Jestem areligijnym bez-Demiurgowym gnostykiem, jeśli już ktoś potrzebuje kwalifikacji. Podaje tą informację tak by sytuacja byłą klarowna.
b) ja się na nic nie obrażę bo patrz punkt a) ale jak widać nie wszyscy uważaliśmy na lekcjach i stąd te problemy z rozumieniem tekstu pisanego.
c) nie gorączkuj się tylko spróbuj metodę albo przestań trollować na forum i fochy swoje wyrzucać, bo albo chcesz porady albo popisać swoim chamskim brakiem czegokolwiek a już na pewno elokwencji jaką próbujesz zabłysnąć.
d) jeśli na prawdę chcesz zabłysnąć nie atakuj i nie próbuj obrażać.
Zatem polecam Ci łosiu przeczytaj co jest napisane wyżej raz jeszcze i nie rób z siebie ofiary.
ps. tak właśnie sobie pomyślałem, że to trzeba sprostować - czy myślisz, że jakbym bym Jehowy to bym Ci dał jakiekolwiek wskazówki by się od wspomnianych uwolnić?