sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

homoseksualizm. Tak, czy nie?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: homoseksualizm. Tak, czy nie?
homoseksualizm. Tak, czy nie? 14 lat(a), 2 mies. temu  
Mówi sie o Polsce i co za tym idzie o Polakach że są homofobami ale czy na pewno? w moim kręgu znajomych nie ma ani jednej osoby która wypowiadałaby się obraźliwie o homoseksualistach
emigrantka

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: homoseksualizm. Tak, czy nie? 14 lat(a), 2 mies. temu  
To zależy tylko i wyłącznie od człowieka i od jego poglądów, więc nie wkładajmy wszystkich do jednego worka. Każdy ma prawo do życia na swój sposób.
kwiatuszek
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Jakas homofobia na pewno w polsce jest, ale mysle ze to glownie zalerzy od ludzi. Dla ljednych jest to zupelnie ok ze ktos jest homo, ale zawsze znajdzie sie jakis mocherek ktoremu bedzie to przeszkadzalo, tak ze ja osobiscie mysle ze stwoierdzenie ze polacy to homo(-fobi czy -fobowie?), to duze uogolnienie.
szkot_77
Moderator

ja mam głeboko kto jaki jest ale żeby w stosunku do mnie nie robili dwuznacznych propozycji
kazach

założę się że za kilkadziesiąt lat homoseksualizm zacznie wypierać "normalność" tak jak to było dawno dawno temu
Mario

skąd wiesz jaka orientacja jest odpowiednia skąd masz taka świadomość że to hetero-seksualność jest normalna?
emigrantka

ludzie jak wszyscy ale jestem stanowczo przeciwna możliwości adopcji przez homoseksualistów. Wątpię żeby dziecko wychowujące się wśród 2 ojców miało możliwość normalnego rozwoju
Niunia

Re: homoseksualizm. Tak, czy nie? 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
kazach napisał:
ja mam głeboko kto jaki jest ale żeby w stosunku do mnie nie robili dwuznacznych propozycji

a widzisz jak to jest!! a jak facet gapi sie na dziewczynę myślisz ze to dla niej jest miłe?
Anita

Niech każdy żyje według swoich zasad i nie miejmy głupiego zwyczaju zaglądaniu komuś do "łóżka"
Monisia

emigrantka napisał:
skąd wiesz jaka orientacja jest odpowiednia skąd masz taka świadomość że to hetero-seksualność jest normalna?

a na tura jak nas stworzyła? czy homoseksualiści potrafia sie rozmnażać? coś w tym musi byc nie sądzisz?
kazach

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

MOLSO - Polski Fryzjer
MOLSO - Polski Fryzjer w Glasgow
Profesjonalne usługi fryzjerskie - Strzyżenie, modelowanie,...

Kardas Productions
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając naszym...

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...

Kupdom
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu nieruchomości w UK....

Pozostałe oferty

Komputronik Komputronik
Lider internetowej sprzedaży IT oraz elektroniki w...
JK Advice Centre (Doradztwo)
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate...
JML Direct JML Direct
Oferujemy szeroki wybór artykułów gospodarstwa domowego,...
TaxTip Ltd (Księgowość)
Firma TaxTip Ltd zlokalizowana w poludniowym Londynie...