niedziela, 24 sierpnia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Jaka jest Wasza religia?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Jaka jest Wasza religia?
Jaka jest Wasza religia? 14 lat(a), 10 mies. temu  
Z całą pewnością nie mogę o sobie powiedzieć że jestem w pełni katolikiem, zostałem wychowany w takiej wierze ale do kościoła nie chodzę a jak u was jest z religią? czy zmieniło się coś po wyemigrowaniu z Polski?
mobo

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Jaka jest Wasza religia? 14 lat(a), 10 mies. temu  
U mnie trochę podobnie co do kościoła itd. ale jestem wierząca i wychowana w wierze katolickiej.
kwiatuszek
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

A u mnie "szkocizm". Nie jest wogole wazne w co wierzysz, wazne jest to jak postepujesz.
szkot_77
Moderator

Również jestem wychowana w wierze katolickiej,ale nie jestem nadgorliwa w chodzeniu do kościoła , jednak mam codziennie czas na zadumę i rachunek sumienia.
majeczka

w Polsce 90% ludzi wychowanych jest w wierze katolickiej i juz tak zostaje bo po co zmieniac bawić sie w jakieś inne religie
mozart

ja nie przywiązuje uwagi do religii ale jak byłem mały to nie do pomyślenia byłoby gdybym nie szedł do komunii albo bierzmowania i to jest właśnie chore taki przymus społeczny do jednej religii w Polsce
lukas

jak wszystko zależy od naszego wychowania praktycznie od urodzenia nie mieliśmy żadnego wyboru a jeżeli nawet to co powiedzą nauczyciele znajomi i wszyscy inni przecież religia katolicka najważniejsza jest
mobo

wszystko zależy od nas więc jak chcesz zawsze możesz zmienić religie jesteś już chyba pełnoletni?
mozart

a kto o takich rzeczach teraz mysli nie jestem praktykujacy więc wisi mi to chodzi mi o to jak byłem mały
lukas

racja powinnismy miec od urodzenia mozliwość wyboru czy chcemy czy nie a jak pamiętam to obecnosc w kościele i posiadanie bzdurnych obrazków to była konieczność chyba wiecie o co mi chodzi
mobo

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Empire Traininig Services
Kursy i szkolenia na maszyny budowlane - Koparki, Wywrotki, Walce,...

Sindbad Travel
Autokarem po Europie, Wielkiej Brytanii i do Polski tanio,...

Polska apteka internetowa w UK
Polska apteka internetowa w UK FamilijnaPolska apteka internetowa...

m-shop.eu
Kosmetyki dla kobiet, dzieci i mężczyzn, Szeroki wybór kosmetyków...

Pozostałe oferty

National National Car Rental
Oferujemy korzystne ceny za wynajem pojazdów we...
inbook.pl inbook
Naszą specjalnością jest internetowa sprzedaż: książek,...
alt PerfectBodyShape.co.uk - Suplementy diety UK (polskie sklepy))
PerfectBodyShape.co.uk to sklep interentowy w Wielkiej...
TomTom TomTom
Firma TomTom jest liderem na rynku motoryzacji w...