sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

36 metrow wiary???
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12345
TEMAT: 36 metrow wiary???
Re: 36 metrow wiary??? 13 lat(a), 11 mies. temu  
to jest sama rzeźba czy tam do środka można wchodzić?
XXX

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: 36 metrow wiary??? 13 lat(a), 10 mies. temu  
to stoi na środku pola więc nie ma co oglądać wokół wiec po co taras widokowy
Johnny Bravo

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

A polscy bezdomni dalej beda zamarzac na ulicach a poskie dzieci z biednych rodzin chodzic spac bez obiadu i kolacji. Bo i kosciol gmin i opieka spoleczna maja ich glaboko w d... i zamiast pomoc wola wywalac pieniadze na bzdury.
"...a my sobie misia oddamy do cepelii, gdzie on sobie spokojnie zgnije na wolnym powietrzu..."
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Ja też jak będe chciał sobie postawić pomnik w ogródku mam pierw nakarmić bezdomnych w okolicy? nie żyjemy juz w komunizmie kazdy robi co chce. A jak tak bardzo zależy ci na biednych i bezdomnych to zobacz co sie dzieje z biurokracją w Polsce ile można byłoby zaoszczędzić gdyby powywalało się część urzędników/darmozjadów!!!

To po co przepraszam cale to koscielne pierdolenie o milosci, przykazania sakramenty i inne tego typu bzdury. Tak, bzdury, bo skoro szpan i figuraka sa wazniejesze niz wszystko co sie glosi, a na spelnianie przykazan ogranicza sie budowy za przeproszeniem "balwana", to jak dla mnie znaczy ze cos tu jest nie tak z wartoscia takiej religii.
szkot_77
Moderator

Widze że wypowiadasz sie o czym o czym nie masz zielonego pojęcia. Czytałeś ksiązki religijne wiesz co powiedział Jezus w podobnym dylemacie?

"biednych zawsze będziecie mieli wśród was i obyście o nich nigdy nie zapomnieli".

Jednym czynem nie zmieni sie świata więc lepiej sam napisz co ty zrobiłeś ile ty pieniędzy wywalasz do smietnika bo ci sie jedzenie zepsuło albo nie chciało ci sie już dalej jesc a ludzie z głodu umieraja zanim zaczniesz krytykować wszystkich innych.

Niewywalam jedzenia bo mam tesco pod nosem, a bezdomnym owszem nie pomoglem bo sam zapierd. zeby zwiazac koniec z koncem i nie dolaczyc do ich grona. NIESTETY nie staaalem rowniez nigdy przed dylematem pomoc czlowiekowi czy wybudoowac pomnik w imie popieprzonej ideii, ale uwierz mie ze jesli kiedys bede mial tyle kasy zeby moc wybrac jedno albo drugie, na pewno nie postawie pomnika. Wiesz co, ja szanuje twoje podlady, ale moglbys czasem patrzec krytycznie na to co ci daja a ni etylko cieszyc sie i klaskac. A tak a propos. Zjasz cala historie jezusa z Rio? Wiesz jakim kosztem go wybudowano?
szkot_77
Moderator

XXX napisał:

są juz organizowane wycieczki z Uk tak jak to było do smoleńska
Rewolucjonista

szkot_77 napisał:
Niewywalam jedzenia bo mam tesco pod nosem, a bezdomnym owszem nie pomoglem bo sam zapierd. zeby zwiazac koniec z koncem i nie dolaczyc do ich grona. NIESTETY nie staaalem rowniez nigdy przed dylematem pomoc czlowiekowi czy wybudoowac pomnik w imie popieprzonej ideii, ale uwierz mie ze jesli kiedys bede mial tyle kasy zeby moc wybrac jedno albo drugie, na pewno nie postawie pomnika. Wiesz co, ja szanuje twoje podlady, ale moglbys czasem patrzec krytycznie na to co ci daja a ni etylko cieszyc sie i klaskac. A tak a propos. Zjasz cala historie jezusa z Rio? Wiesz jakim kosztem go wybudowano?

Wiesz co ja też szanuje Twoje poglądy ale też mógłbyś czasami spojrzeć na to z innej strony i nie krytykować wszystkiego bo z zasady jesteś przeciwnikiem i wszystko łatwiej skrytykować.

Ja uważam że każdy powinien rozporządzać swoimi pieniędzmi skoro wiekszość w gminie/mieście chciała to do nich nalezy wybór. Ja nie wyliczam ci pieniedzy jakie masz przeznaczyć na nowy telewizor np na większy albo lepszy a ile z tego mógłbyś przekazać na cele charytatywne więc ty też nie mów ludziom co powinni zrobić z pieniędzmi

Nie wiem jakim kosztem stworzono w Rio i nie chce mi sie szukać po internecie ale jakie to ma znaczenie tego nie rozumiem.

Rewolucjonista napisał:
XXX napisał:

są juz organizowane wycieczki z Uk tak jak to było do smoleńska

sam organizujesz?
XXX

Do góry12345
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

Kupdom
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu nieruchomości w UK....

m-shop.eu
Kosmetyki dla kobiet, dzieci i mężczyzn, Szeroki wybór kosmetyków...

TONIO MIĘDZYNARODOWE PRZEKAZY PIENIĘŻNE
TONIO - Przekazy pieniężne z Wielkiej Brytanii do Polski i z...

Pozostałe oferty

Komputronik Komputronik
Lider internetowej sprzedaży IT oraz elektroniki w...
Furniture4less (Meble dla dziecka)
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie...
Polska obsługa prawna w Szkocji (Prawnicy i porady)
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w...
Rebtel Rebtel
Rebtel to o 90% tańsze rozmowy międzynarodowe. Każdy...