szkot_77 napisał:
Niewywalam jedzenia bo mam tesco pod nosem, a bezdomnym owszem nie pomoglem bo sam zapierd. zeby zwiazac koniec z koncem i nie dolaczyc do ich grona. NIESTETY nie staaalem rowniez nigdy przed dylematem pomoc czlowiekowi czy wybudoowac pomnik w imie popieprzonej ideii, ale uwierz mie ze jesli kiedys bede mial tyle kasy zeby moc wybrac jedno albo drugie, na pewno nie postawie pomnika. Wiesz co, ja szanuje twoje podlady, ale moglbys czasem patrzec krytycznie na to co ci daja a ni etylko cieszyc sie i klaskac. A tak a propos. Zjasz cala historie jezusa z Rio? Wiesz jakim kosztem go wybudowano?
Wiesz co ja też szanuje Twoje poglądy ale też mógłbyś czasami spojrzeć na to z innej strony i nie krytykować wszystkiego bo z zasady jesteś przeciwnikiem i wszystko łatwiej skrytykować.
Ja uważam że każdy powinien rozporządzać swoimi pieniędzmi skoro wiekszość w gminie/mieście chciała to do nich nalezy wybór. Ja nie wyliczam ci pieniedzy jakie masz przeznaczyć na nowy telewizor np na większy albo lepszy a ile z tego mógłbyś przekazać na cele charytatywne więc ty też nie mów ludziom co powinni zrobić z pieniędzmi
Nie wiem jakim kosztem stworzono w Rio i nie chce mi sie szukać po internecie ale jakie to ma znaczenie tego nie rozumiem.