sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Polaku! Jesteś na fejsie?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Polaku! Jesteś na fejsie?
Polaku! Jesteś na fejsie? 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Facebook, jak każdy serwis społecznościowy, może być świetnym narzędziem do podtrzymywania (lub odnawiania) przyjaźni i znajomości, lub kontaktu z rozsianą po świecie rodziną. Może też być miejscem, gdzie ludzie prowadzą bujne, wirtualne życie, ukrywając swoją prawdziwą tożsamość. W dzień pracują w fabryce i nie mają życia towarzyskiego, a w nocy, podpięci do sieci, udają przystojnych sportowców, bogatych prawników czy gwiazdy estrady. Internetowe blogi i przeróżne kampanie skierowane do młodych ludzi pełne są informacji o osobach, które wykorzystywały serwisy społecznościowe, by "łowić" swoje ofiary - trzeba więc mieć świadomość, że w Internecie nie wszystko musi być prawdziwe, a nie każdy użytkownik jest szczery.

czytaj więcej...
Polaku! Jesteś na fejsie?
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Polaku! Jesteś na fejsie? 13 lat(a), 10 mies. temu  
Ja nie mam konta na facebooku, szczerze mówiąc to jakoś mnie tam nie ciągnie. Wystarczy mi konto na nk a wy posiadacie konta tu i tu?
Ola
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Ja tak, na nk rowniez ale fb jakos bardziej mi pasuje.
szkot_77
Moderator

na facebooku można mieć znajomych którzy nie znaja polskiego a mieszkając w innym kraju łatwiej o takich niz w Polsce
Johnny Bravo

Dla mnie z kolei takie portale nie są już takie ciekawe ani atrakcyjne żeby zakładać na każdym z nich konto, co prawda na nk mam ale to już od dawna i to mi wystarczy.
kwiatuszek
Administrator

Re: Polaku! Jesteś na fejsie? 13 lat(a), 9 mies. temu  
Mnie niema zarówno na jednym jak i na drugim portalu i nie będzie!
Kacperek

Re: Polaku! Jesteś na fejsie? 13 lat(a), 8 mies. temu  
dla nk szans nie widze jeszcze troche a facebook wyprzedzi ja w Polsce i tyle zostanie z nk
Komandor...

na nk siedzą w większości małolaci
Johnny Bravo

małolatą znudza sie głupie gierki zaloguja się raz na facebooku i nka zostawią głęboko. Facebook ma większy potencjał a do tego chcąc nie chcac wszyscy ich reklamują
Komandor...

Re: Polaku! Jesteś na fejsie? 13 lat(a), 7 mies. temu  
Częstotliwośc moich odwiedzin na nk spadła ale i tak na razie konta nie zliwkiduje więc co jakiś czas będe tam wpadała podobnie jak na inne strony
Hrabina

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Kursy na wózki widłowe
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z polskimi...

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...
alt
Osteopatia, Kręgarz, Masaż Leczniczy, Fizjoterapia Dorosłych i Dzieci
Gabinet Osteopatii, Kręgarz i Chiropraktyk oraz Masaż Leczniczy i...

Sindbad Travel
Autokarem po Europie, Wielkiej Brytanii i do Polski tanio,...

Pozostałe oferty

National National Car Rental
Oferujemy korzystne ceny za wynajem pojazdów we...
Kardas Productions (Tworzenie stron www)
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając...
Kursy na wózki widłowe (Szkoły i kursy)
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z...
Konsultantka Avon w UK (Kosmetyki i perfumy)
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami....