sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Witamy w nowej odsłonie - nowa nazwa portalu POLEMI.co.uk
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Witamy w nowej odsłonie - nowa nazwa portalu POLEMI.co.uk
Re: Witamy w nowej odsłonie - nowa nazwa portalu POLEMI.co.uk 13 lat(a), 6 mies. temu  
lukas napisał:
a dla mnie lepsza była stara nazwa...

bo sie przyzwyczailes
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Witamy w nowej odsłonie - nowa nazwa portalu POLEMI.co.uk 13 lat(a), 6 mies. temu  
..no wlasnie, ale czemu wlasciwie polemi? Kojarzy sie jakos z emito..
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Zamierzeniem było stworzenie nazwy unikatowej i zarazem uniwersalnej. POLEMI - Polska Emigracja
krystian
Administrator

Nie, no nie tam zebym sie czepial. Widziales tego posta w turystyce? Troche to dziwne co? Stronka ktora sprzedaje wyciczki, lorem ipsum na startowej i prawie wszystko chodzi w dwoch jezykach w tym samym czasie. Nie jest ustawiona prawidlowo. Jak ktos chce ruszac z biorem podrozy to moglby jednak ciut wiecej zainwestowac. Mam nadzieie ze ci ktorzy ewentualne beda czytac tgo posta beda mieli na uwadze to co napisalem.
szkot_77
Moderator
Ostatnio zmieniany: 2011/05/08 15:19 Przez szkot_77.

Nie chce się wypowiadać na temat innych ten wątek poświęcony jest POLEMI
krystian
Administrator

wpisałam sobie polishplace wchodze i nie wiem co sie dzieje -jakaś inna strona czy co ;] dopiero po chwili zajarzyłam hahaha
bonique

Re: Witamy w nowej odsłonie - nowa nazwa portalu POLEMI.co.uk 13 lat(a), 5 mies. temu  
nazwa jak każda inna ale chyba prostsza jest lepsza bo dla kogos kto nie zna angielskiego polishplace była niemożliwa
Rewolucjonista

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

DFDS Seaways
DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą morską...

Kupdom
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu nieruchomości w UK....

Wózki widłowe, maszyny budowlane
Praca stała i dodatkowa. Szukasz pracy, podnieś swoje kwalifikacje...
Emano
Emano
Materiały szkoleniowe na brytyjskie prawo jazdy - książki, kodeks,...

Pozostałe oferty

Kursy na wózki widłowe (Szkoły i kursy)
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z...
Furniture4less (Meble dla dziecka)
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie...
bon prix Bon prix
Bon prix to największy Dom Sprzedaży Wysyłkowej w Polsce...