sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Chwila grozy w samolocie
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: Chwila grozy w samolocie
Chwila grozy w samolocie 13 lat(a), 6 mies. temu  
Tyle sie mówi o tanich przelotach ale czy przeżyliście już chwile grozy? cos w stylu awaryjnego lądowania albo cos w ten desen? ja poza mocniejszymi turbulencjami nic więcej nie doświadczyłem
pawsio

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Chwila grozy w samolocie 13 lat(a), 6 mies. temu  
Zależy bo jesli chodzi o awarie to jeszcze takiej nie przeżyłem ale zdarzało się ladowanie na innym lotnisku niż wczesniej było to zaplanowane. Wszystko jednak odbywało się bez paniki
Rewolucjonista

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Chwila grozy w samolocie 13 lat(a), 6 mies. temu  
Jak ja bym coś takiego przeżyła to nigdy bym już nigdzie nie poleciała.
misia
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Re: Chwila grozy w samolocie 13 lat(a), 5 mies. temu  
częsciej srałem w gacie jeżdząc samochodem a w samolocie nie wiedząc czemu czuje sie dosyć bezpiecznie i pewnie
bezlitosna riposta

Latam sporadycznie i mam nadzieje że wszystkie przygody łącznie z duzymi turbulencjami mnie ominą. Najgorsze w lataniu jest to że przy byle problemie w powietrzu jestesmy więźniami i nic kompletnie nic nie mozna na to poradzić.
Mariolka

Kiedys prowadziliśmy dyskusje na temat prawdopodobieństwa wypadku i wyszło że szybciej możesz zginać w samochodzie niż w samolocie - ale z drugiej strony co z tego to tylko statystyka
mora_nova

chwile grozy w samolocie kończą się chwilami grozy spoglądając w papierowy woreczek
bezlitosna riposta

bezlitosna riposta napisał:
częsciej srałem w gacie jeżdząc samochodem a w samolocie nie wiedząc czemu czuje sie dosyć bezpiecznie i pewnie

bo nikt nie mysli że katastrofy które przytrafiają się tak rzadko spotkają właśnie nasz lot
pawsio

Re: Chwila grozy w samolocie 13 lat(a), 4 mies. temu  
i przy tym warto zostać bo autobusem do Polski jechać nie będe więc wyboru za bardzo nie ma a nie chce mysleć przed każdym lotem czy tym razem zgine
Mariolka

Re: Chwila grozy w samolocie 13 lat(a), 4 mies. temu  
nie lubisz obejrzeć filmu oszukać przeznaczenie przed lotem?
pawsio

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...

Kardas Productions
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając naszym...

Pozostałe oferty

Contact for Lenses Contact for Lenses
Soczewki kontaktowe w niewiarygodnie niskich cenach -...
Cleaners in Dulwich Ltd (Praca stała i dodatkowa)
Nasza firma sprzątajaca działa na rynku londyńskim od 15...
alt PerfectBodyShape.co.uk - Suplementy diety UK (polskie sklepy))
PerfectBodyShape.co.uk to sklep interentowy w Wielkiej...
P&O Ferries P&O Ferries
Połączenia promowe między Wielką Brytanią a Irlandią i...