piątek, 27 grudnia 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Podpowiedzcie. Co muszę wiedzieć żeby otworzyć złomowisko aut.
Masz pytanie? wątpliwości dotyczące kwestii zatrudnienia lub prowadzenia firmy w UK? Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nowy temat.
W dół1
TEMAT: Podpowiedzcie. Co muszę wiedzieć żeby otworzyć złomowisko aut.
Podpowiedzcie. Co muszę wiedzieć żeby otworzyć złomowisko aut. 10 lat(a), 4 mies. temu  
Witam jestem tu nowa. Chciałam się dowiedzieć co trzeba załatwić i wiedzieć aby prowadzić złomowanie aut i sprzętu komputerowego. Nie ma to być wielkie złomowisko bo celem nie będzie duży skup aut tylko usługa związana ze starymi samochodami i sprzętem. Może ktoś z Was prowadzi takie złomowisko i podpowie mi będę bardzo wdzięczna.
haniakarina
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Podpowiedzcie. Co muszę wiedzieć żeby otworzyć złomowisko aut. 10 lat(a), 4 mies. temu  
Musisz ogólnie obeznać się w temacie co jest potrzebne do prowadzenia działalności. No, a potem jeszcze dopytać się o szczegóły prowadzenia tego typu działalności. Czy wszystko działa jak w standardzie czy musisz miec coś dodatkowego. A dlaczego akurat chcesz otworzyć tego typu działalność?
karolcia
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Podpowiedzcie. Co muszę wiedzieć żeby otworzyć złomowisko aut. 10 lat(a), 3 mies. temu  
Nie chce się zdradzać zabardzo z pomysłem ale tu chodzi o odstresowanie na starych autach i nie tylko. A działalnośc to ja już mam.
haniakarina

Re: Podpowiedzcie. Co muszę wiedzieć żeby otworzyć złomowisko aut. 10 lat(a), 3 mies. temu  
Nie rozumiem tak naprawdę, czego nie wiesz? I o co chodzi z tym odstresowaniem? Trochę to chaotyczne, byłoby prościej napisać wprost o co ci chodzi przecież nikt ci pomysłu nie ukradnie
blue eye

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...

Furniture4less
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie to, czego...
alt
TanieKosmetyki
Oferujemy największy wybór polskich marek kosmetycznych. Wygoda...

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...

Pozostałe oferty

VistaPrint VistaPrint
Spersonalizowany wydruk dla biura i domu. Wizytówki,...
Promod Promod
Promod jest jedną z czołowych firm z branży...
PUMA PUMA
PUMA to znana światowa marka i jeden z wiodących sklepów...
Natura Beauty Lab (Kosmetyki i perfumy)
Kosmetyki Naturalne marek Polskich i zagranicznych!...