niedziela, 24 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Wymiana waluty przez internet najtańsze ekantory strefawalut
Konto bankowe? emerytura? czy może przelewy pieniężne? Masz pytanie na temat finansów w UK? - Dołącz do dyskusji lub załóż nowy temat.
W dół1
TEMAT: Wymiana waluty przez internet najtańsze ekantory strefawalut
Wymiana waluty przez internet najtańsze ekantory strefawalut 12 lat(a), 8 mies. temu  
czesc, chce wymienić kilka tys. funtów na PLN, wygląda na to że w Polskich ekantorach jest najtaniej jak patrze na porównywarce kantorów, szkopuł w tym, że mam konto w funtach w angielskim HSBC i nie wiem jak z przelewem ich do Polskiego kantoru (żeby mi nie zżarło za dużo ) - ktoś korzystał i może polecić jakiś dobry kantorek?
Wymiana_walut
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2012/03/26 23:38 Przez .
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Wymiana waluty przez internet najtańsze ekantory strefawalut 12 lat(a), 7 mies. temu  
ja moge polecic ci strone gieldawalut.pl . to platforma wymiany, czyli kupujesz od innych uzytkownikow walute za zaproponowana cene. ja korzystalem juz kilkakrotnie i jestem zadowolony.
maciek_r

Ostatnio zmieniany: 2012/08/30 15:34 Przez .
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Wymiana waluty przez internet najtańsze ekantory strefawalut 12 lat(a), 7 mies. temu  
patrzyłem na stronkę, na wyspach jest Currencyfair a w Polsce Walutomat - te portale są liderami wymiany walut pomiędzy użytkownikami, tylko że kursy są zbliżone do tych co w ekantorach na strefawalut i do tego trzeba czekać na skojarzenie transakcji
Wymiana_walut
Ostatnio zmieniany: 2012/08/30 15:35 Przez .

to prawda, ze trzeba czekać na skojarzenie transakcji ale np na tej Gieldzie Walut codziennie pojawia się mnóstwo nowych ofert wiec raczej nie jest to problemem.
maciek_r

Re: Wymiana waluty przez internet najtańsze ekantory strefawalut 9 lat(a), 3 mies. temu  
Sprawdź sobie ... ja tam zawsze wymieniam sobie walute nigdy problemu nie miałem a korzystam z tego serwisu notorycznie i wszystko chodzi jak trzeba jest to chyba najszybszy sposób wymiany waluty.
Gerlvis
Ostatnio zmieniany: 2015/08/19 17:03 Przez Bezpiecznik.Powód: Usunięty link

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

PurpleParking
PurpleParking
PurpleParking jest największym w Wielkiej Brytanii systemem...

Wózki widłowe, maszyny budowlane
Praca stała i dodatkowa. Szukasz pracy, podnieś swoje kwalifikacje...
alt
Osteopatia, Kręgarz, Masaż Leczniczy, Fizjoterapia Dorosłych i Dzieci
Gabinet Osteopatii, Kręgarz i Chiropraktyk oraz Masaż Leczniczy i...

Furniture4less
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie to, czego...

Pozostałe oferty

Polska obsługa prawna w Szkocji (Odszkodowania i ubezpieczenia)
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w...
Natura Beauty Lab (Kosmetyki i perfumy)
Kosmetyki Naturalne marek Polskich i zagranicznych!...
RTV Euro AGD RTV Euro AGD
Lider rynku RTV i AGD w Polsce. W swojej ofercie mamy...
Eden4flowers Eden4flowers
Jedna z pierwszych brytyjskich kwiaciarni internetowych....