niedziela, 23 lutego 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Przyjazd do Szkocji. PILNIE!! Od czego zacząć ??
W dół1
TEMAT: Przyjazd do Szkocji. PILNIE!! Od czego zacząć ??
Przyjazd do Szkocji. PILNIE!! Od czego zacząć ?? 12 lat(a) temu  
Witam serdecznie.
Mieszkam w Gdańsku ale z uwagi na beznadziejną sytuacje bardzo zależy mi na możliwie najszybszym wyjeździe do Anglii. Mam 2,5 letniego synka, którego rzecz jasna zabieram ze sobą. Obecnie prowadzę działalność gospodarczą w zakresie Pośrednictwa Finansowego. Wcześniej współpracowałam z Brokerami a obecnie mam Umowy Agencyjne bezpośrednio z Bankami. Pozyskuje Klientów na kredyty, znajduję oferty... Wcześniej pracowałam także jako handlowiec w branży drewnianej (sprzedaż tarcicy), spożywczej (zaopatrywanie sklepów). Byłam także przez dłuży czas ekspedientką w sklepach spożywczych, asystentką Księgowej i pracownikiem kadr. Zajmowałam się także prowadzeniem Sekcji Ruchu Drogowego Komendy Powiatowej Policji (rejestr poczty, komunikacja z Ubezpieczalniami, pomoc w kompletowaniu dokumentacji. Doskonale opanowałam system Windows, Office. Skończyłam studia na kier.Współczesne Stosunki Międzynarodowe (tyt. Magistra). Język angielski-znam podstawowe pojęcia, dużo rozumiem. Bardzo szybko się uczę a przede wszystkim bardzo szybko nawiązuję kontakty z ludźmi, jestem bardzo komunikatywna i niezwykle zorganizowana. Bardzo dobrze radze sobie w zespole. Posiadam prawo jazdy kat.B. Mam swój samochód. Podejmę się każdej pracy. Zamierzam rozpocząć na miejscu kurs językowy. Chętnie podejmę pracę w kuchni (to moja wielka pasja). Bardzo zależy mi na możliwie najszybszym wyjeździe. Jeśli chodzi o rodzaj pracy to jestem w stanie podjąć pracę nie tylko w gastronomii.
JAK ZACZĄĆ, CZY MOGĘ PRZYJECHAĆ W "CIEMNO", JAK ZNALEŹĆ MIESZKANIE ?? ?? ??
CZY KTOŚ BYŁ W PODOBNEJ SYTUACJI ?? ?? ??
BARDZO PROSZĘ O INFORMACJĘ
kulikbasia@gmail.com
kulikbasia

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Przyjazd do Szkocji. PILNIE!! Od czego zacząć ?? 12 lat(a) temu  
Jesli planujesz przyjazd w CIEMNO, to z kilkoma tysiacami funtow w kieszeni i na początek bez dziecka. Zacznij juz szukac pracy i mieszkania, jesli nie masz partnera, to pomyśl kto będzie się zajmowac dzieckiem gdy ty będziesz w pracy.
Nemo
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...
alt
Paczki do Polski - AngliaPolska.pl
✔️ Paczki z Anglii, Szkocji, Walii do Polski £23.99 za 24.5kg -...

TONIO MIĘDZYNARODOWE PRZEKAZY PIENIĘŻNE
TONIO - Przekazy pieniężne z Wielkiej Brytanii do Polski i z...

Pozostałe oferty

alt Studia Online - Wyższa Szkoła Lingwistyczna (Szkoły / Kursy / Korepetycje)
WSL oferuje wszystkim Polakom na Wyspach możliwość nauki...
Gatwick Express Gatwick Express
Połączenie kolejowe pomiędzy lotniskiem Gatwick a...
Columbus Direct Travel Insurance Columbus Direct Travel Insurance
Wiodąca firma ubezpieczeniowa specjalizująca się...
Wózki widłowe, maszyny budowlane (Praca stała i dodatkowa)
Praca stała i dodatkowa. Szukasz pracy, podnieś swoje...