niedziela, 24 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Dyskusje dotyczące prawa i spraw urzędowych. Wypełnianie brytyjskich formularzy i wszelkie inne kwestie formalnościowe.
W dół1
TEMAT: Psycholog??
Psycholog?? 9 lat(a), 2 mies. temu  
Hej. Słuchajcie zastanawiam się jakie są tutaj drogi dostania się do psychologa? Czy moze ktoś korzystał kiedyś? Prywatnie odpada, ponieważ koszty są zbyt duże...
Lilli

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Psycholog?? 9 lat(a), 2 mies. temu  
Moja znajoma kiedyś mówiła, że żeby dostać się do psychologa musiala najpierw isc do gp.
Tom Tomczykiewicz

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Psycholog?? 8 lat(a), 8 mies. temu  
Według mnie ceny wizyt wcale nie są duże. W Psychomedic w Warszawie masz dokładny cennik na stronie a uwierz mi, warto wydać te pieniądze. Psychoterapia pomaga na wiele przypadłości [usunięto] - poczytaj i przemyśl. Nie ma co odkładać wizyty, czasem wystarczy kilka, by zrozumieć problem i zacząć żyć inaczej.
zuzia11
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2016/03/04 08:17 Przez Joanna Mierzwa.Powód: link zewnętrzny

Re: Psycholog?? 7 lat(a), 9 mies. temu  
zuzia11 napisał:
Według mnie ceny wizyt wcale nie są duże. W Psychomedic w Warszawie masz dokładny cennik na stronie a uwierz mi, warto wydać te pieniądze. Psychoterapia pomaga na wiele przypadłości [usunięto] - poczytaj i przemyśl. Nie ma co odkładać wizyty, czasem wystarczy kilka, by zrozumieć problem i zacząć żyć inaczej.

Czemu bezmyślnie wrzucasz reklamy? Ona nie mieszka w Polsce, a poza tym napisała, że nie chce na to wydawać pieniędzy. A latanie do Polski na pewno nie zmniejszy jej kosztów.
kacha

Re: Psycholog?? 7 lat(a), 8 mies. temu  
Może i prywatni są drodzy, ale jeżeli zależy nam na rozwiązaniu jakiegoś problemu w dość szybkim czasie, to jest to z pewnością lepszą opcją niż przez NHS.
darek
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...
DFDS Seaways
DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą morską...

Kupdom
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu nieruchomości w UK....
alt
Osteopatia, Kręgarz, Masaż Leczniczy, Fizjoterapia Dorosłych i Dzieci
Gabinet Osteopatii, Kręgarz i Chiropraktyk oraz Masaż Leczniczy i...

Pozostałe oferty

PUMA PUMA
PUMA to znana światowa marka i jeden z wiodących sklepów...
Forklift Training School (Szkoły, kursy)
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii -...
Tłumacz Przysięgły UK (tłumacze)
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich...
m-shop.eu (Polskie sklepy i hurtownie)
Kosmetyki dla kobiet, dzieci i mężczyzn, Szeroki wybór...