niedziela, 24 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Rozmowy na temat komputerów, telefonów, sprzętu elektronicznego. Internet i budowa stron www. Problemy, pytania, porady i oponie...
W dół12
TEMAT: Oś czasu? WTF?
Re: Oś czasu? WTF? 12 lat(a), 8 mies. temu  
Pawel napisał:
szkot_77 napisał:

Calkiem dobre i darmowe narzędzie sluzace do autopromocji. Jak robisz cokolwiem na czym powiedzmy zalezy ci zeby pokazac szerszej grupie ludzi np. zakladasz fan page i juz...

A ja myślałem, że to głównie do gry w Farmville i do "aktualizacji statusów". W życiu nie widziałem takiego fejsbókowego fanpejdża, a może po prostu nie kojarze. Zwykle tylko te wall'e z głupotami, które mnie bardzo odstraszają. W sumie, to nawet używam pluginu do browsera, który blokuje, te nachalne linki z serwisów społecznościowych.

Sami ładnie podsumowaliście rolę facebooka i w tym cała jego sila
- jedni graja w gry
- inni chwala się tym że się zaręczyli
- inni do promocji swoich usług
Wiewióra

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Bo o to chodzi. Dla jednych to zabawa a dla tych którzy chca wiecej potezne a do tego bezplatne narzędzie do promocji lub autopromocji.
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Pomysleć tylko że taki koleś stworzył coś takiego Oglądaliście film Social network? - o początkach facebooka

Michał Michałowski napisał:
Pomysleć tylko że taki koleś stworzył coś takiego Oglądaliście film Social network? - o początkach facebooka
Nie ogladalem ale powracajac do tematu, z oporami, ale przelaczylem sie tez na timeline. Nawet nie taki straszny...
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Re: Oś czasu? WTF? 12 lat(a), 7 mies. temu  
Obejrzyj bo fajny film a ja już nie zamierzam rejestrować się w innych serwisach

Re: Oś czasu? WTF? 12 lat(a), 6 mies. temu  
Jak się dłużej używa tej osi czasu to jest to nawet pomysł trafiony
Jezus

Re: Oś czasu? WTF? 12 lat(a), 5 mies. temu  
Do wszystkiego można sie przyzwyczaić. Pamiętacie jak ludzie wyśmiewali śledzika na nk?
Wiewióra

Re: Oś czasu? WTF? 12 lat(a), 5 mies. temu  
Z czasem zauważam że nk jest dla nastolatków

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...

Bartec Design - Cięcie i grawerowanie laserowe
Firma oferuje usługi cięcia i grawerowania laserowego nie...

HOUSE
Firma HOUSE oferuje okna, rolety, drzwi, materiały budowlane oraz...

Kursy na wózki widłowe
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z polskimi...

Pozostałe oferty

eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Kickers Kickers
Szukasz butów? Zrób zakupy online przez internet w...
RatesToGo RatesToGo
Szukasz taniego noclegu? rezerwuj do 28 dni wcześniej z...
Polska obsługa prawna w Szkocji (Kredyty i finanse)
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w...