sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Czlowiek czlowiekowi...
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Czlowiek czlowiekowi...
Re: Czlowiek czlowiekowi... 12 lat(a), 11 mies. temu  
Szczerze mowiac to niebylem ja . mOwiac jeszzce bardziej szczerze to byla moja kuzynmka. Ale troche tacy ludzie tez sami sa sobie winni. No bo mowie jej ze po pierwsze firma taka jak argos nie bedzie podawac numeru na komorke. Po drugie zadna inna firma niz "ten" argos nie uzyje nazwy bo ich za to rozszarpia. Po trzecia pierwsza praca na wyspie, przy pakowaniu czegos do pudelek, bez znajomosci jezyka nie jest platana przeszla funta wiecej niz najnizsza krajowa. I po kolejne zadna firma jesli nie musi nie pozwoli [pracowac 6 dni w tygodniu bo bardziej oplaci sie jej jeszcze jeden pracownik niz placic po 100% za nadgodziny a do tego ich dwoch zrobi w 8 godzin niz jeden w 16. A ona sie uparla.... I tak skonczylo sie dobrze dla niej i jej meza bo razem przylecieli ze jedyne so stracili to £300 czy cos kolo tego, bo znajac i widzac to co polacy nieraz tu wyprawiaja to mogli by zostac w samych skarpetkach.
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Smutne, pamiętam że kiedyś było podobnie ze zbieraniem owoców w Skandynawii. W gazetach było pełno ogłoszeń o prace ale trzeba było wpłacic jakąs grubą kasę...
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

szkot_77 napisał:
[quote]Szczerze mowiac to niebylem ja . mOwiac jeszzce bardziej szczerze to byla moja kuzynmka. Ale troche tacy ludzie tez sami sa sobie winni. No bo mowie jej ze po pierwsze firma taka jak argos nie bedzie podawac numeru na komorke. Po drugie zadna inna firma niz "ten" argos nie uzyje nazwy bo ich za to rozszarpia. Po trzecia pierwsza praca na wyspie, przy pakowaniu czegos do pudelek, bez znajomosci jezyka nie jest platana przeszla funta wiecej niz najnizsza krajowa. I po kolejne zadna firma jesli nie musi nie pozwoli [pracowac 6 dni w tygodniu bo bardziej oplaci sie jej jeszcze jeden pracownik niz placic po 100% za nadgodziny a do tego ich dwoch zrobi w 8 godzin niz jeden w 16. A ona sie uparla.... I tak skonczylo sie dobrze dla niej i jej meza bo razem przylecieli ze jedyne so stracili to £300 czy cos kolo tego, bo znajac i widzac to co polacy nieraz tu wyprawiaja to mogli by zostac w samych skarpetkach.[/quote]

Chodziło mi o to co na forum z numerem telefonu
Mr Weed

Koles wkleil to samo jeszcze raz. Jak mu znowu skomentowalem to mi odburknal ze mam se wejsc la lycamobile.com i sprawdzic. Respect, hahaha. Powiem ci ze w d... to mam. Jak emito puszcza takie historie to ich sprawa a jak ludzie szukajacy pracy i oddzwonia na cholera wie co tylko dlatego ze nie jest wymagana znajomosc jezyjka to tez ich problem nie moj .
szkot_77
Moderator

Z jednej strony to jest oszustwo bo powinna być informacja jaki jest koszt połączenia ale z drugiej strony ludzie w końcu powinii zrozumieć że samemu trzeba myśleć i dbać o siebie
Św. Mikołaj

Jak nie możesz znaleźć pracy od dłuższego czasu pieniędzy też nie ma to pewnie każdy łapałby się każdej okazji
mora_nova

mora_nova napisał:
Jak nie możesz znaleźć pracy od dłuższego czasu pieniędzy też nie ma to pewnie każdy łapałby się każdej okazji
Wiesz co. TRu podziwam zlodzieki ktorzy np robia duzy napad na bank. Raz a dobrze a do tego bez ofiar i pieniadze ktore sa ubezpieczone. Ale jakim trzeba byc gnojem zeby wykrecic na pare groszy kogos kto i tak nic nie ma.
szkot_77
Moderator

Podziwiasz złodziei no ładnie
To czy nie ma ofiar to różnie z tym bywa ale czy słyszałeś ostatnio o jakimś napadzie na bank bo ja nie
mora_nova

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Furniture4less
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie to, czego...

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...

Kursy na wózki widłowe
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z polskimi...

m-shop.eu
Kosmetyki dla kobiet, dzieci i mężczyzn, Szeroki wybór kosmetyków...

Pozostałe oferty

alt PerfectBodyShape.co.uk - Suplementy diety UK (Apteki i suplementy)
PerfectBodyShape.co.uk to sklep interentowy w Wielkiej...
Best Western Best Western
Best Western to renomowana sieć hoteli zlokalizowanych...
Suncamp Holidays Suncamp Holidays
Suncamp holiday oferuje ponad 280 kempingów w 15 krajach...
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...