sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Obsługa klienta
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Obsługa klienta
Obsługa klienta 12 lat(a), 8 mies. temu  
Jest tak ogromna przepaść między tym co się oferuje tutaj a w Polsce że aż strach. Nie wiem czy jest to jeszcze pozostałość po PRL że to jednak sklepikarz był ważniejszy od klienta czy po prostu nie znajomość realiów, ale sieć sklepowa która wprowadzi standard jaki jest tutaj na pewno zwiększy ilość klientów albo może Polacy przyzwyczajeni są do chamstwa hahah
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Obsługa klienta 12 lat(a), 8 mies. temu  
Fakt ale jest jeszcze obsluga telefoniczna i tu zaczyansie problem bo goscie z customer service to zazwyczaj banda oslow ktora nie mam zadnego pojecia o tym co sie dzieje.
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Ja w większości pisze mailem i wtedy obsługa klienta jest lepsza bo przedstawiciele wiedzą że to co napiszą jest dowodem
mora_nova

Zawsze to jakies rozwiazanie, nie?
szkot_77
Moderator

Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego jak ważna jest dobra obsługa klienta i jak wpływa to na przyszłe powodzenie i sukces w utrzymaniu czy też zdobyciu klienta, no coz wielka strata.
nieznany

...nie mow nic nieznany... Wlasnie zadzwonilo do mnie za przeproszeniem, kurwisko z BT..... Skonczylo sie na tym ze po 20 minutach rozmowy powiedzialem ze nie mam ochoty z nia rozmawiac i odlozylem sluchawke.. Mysle ze moge byc dumny z siebie bo dalem rade to zrobic, bo gdyby nie to ze jest wiosna i ze jestem ostatnio cholernie pozytywny to pewnie bym ja przedtem pozadnie zjechal, hahahaha
szkot_77
Moderator

Pewnie odłożenie słuchawki wywołało podobny efekt co zjechanie ich - różnica taka że ty pierwszy odłożyłeś słuchawkę a nie oni
mora_nova

oni zasadniczo nie odkladaja...
szkot_77
Moderator

A moze ty zmień swoją strategie i w ten sam sposób co oni ciebie ty denerwuj ich bądź miły ale mów swoje
mora_nova

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...

Kursy na wózki widłowe
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z polskimi...

Pozostałe oferty

Kupdom (Praca stała i dodatkowa)
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu...
RatesToGo RatesToGo
Szukasz taniego noclegu? rezerwuj do 28 dni wcześniej z...
Best Western Best Western
Best Western to renomowana sieć hoteli zlokalizowanych...
JS Insurance JS Insurance
Ubezpieczenia turystyczne i inne w najlepszej cenie....