niedziela, 24 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Chcę wygrac w lotto!!!!
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12345
TEMAT: Chcę wygrac w lotto!!!!
Re: Chcę wygrac w lotto!!!! 11 lat(a), 11 mies. temu  
holycrom napisał:
Tak jak napisałem, członkom jego rodziny nie chcieli już wypłacać. Może dla nas się to wydaje dziwne, ale prawdopodobieństwo jest bardziej zaawansowaną częścią matematyki i sęk w tym że liczby nie rozkładają się statystycznie równo na wszystkie możliwe do wylosowania. Są pewne odstępstwa, które da się badać.
Skrajnie prosty przykład:
rzut monetą. Mając do wyboru tylko orzeł i reszkę, mamy po 50% szans na to że wypadnie to lub to. Jak wypadnie orzeł, to znowu mamy po 50% szans że będzie orzeł lub reszka, ale z drugiej strony szansa na to, że będzie 2 razy orzeł pod rząd jest mniejsza niż, to że nie wypadnie 2 razy pod rząd orzeł. Jak już się zdarzy, że orzeł wypadnie 10 razy z rzędu, to mamy większą szansę, że wypadnie reszka, pomimo, że zwykłe prawdopodobieństwo mówi że nadal jest 50 na 50.

Na lotto działają te same prawa, wzory są tylko trudniejsze.

A skąd wiemy, że jak będzie 2 razy orzeł pod rząd jest mniejsza niż, to że nie wypadnie 2 razy pod rząd orzeł. Bo dla mnie szansa jest taka sama a w podswiadomości nam się tylko wydaje że jest mniejsza.
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

To jest tylko gra i chyba nie ma złotego środka na wygraną.
Benek
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Ja mimo wszystko mam cichą nadzieję, ze w nowym roku trafi mi sie jakaś mala wygrana
blue eye

Re: Chcę wygrac w lotto!!!! 11 lat(a), 10 mies. temu  
Przez mała wygrana masz na mysli co najmniej 1 milion?
mora_nova

Re: Chcę wygrac w lotto!!!! 11 lat(a), 10 mies. temu  
mam pewny sposob na to jak wygrac w lotto , szczegolowy opis wysylam po wplacie na konto
contador

Re: Chcę wygrac w lotto!!!! 11 lat(a), 9 mies. temu  
contador napisał:
mam pewny sposob na to jak wygrac w lotto , szczegolowy opis wysylam po wplacie na konto

Hehehe dobre
freedom

Re: Chcę wygrac w lotto!!!! 9 lat(a), 8 mies. temu  
Sama wygrana w totka to fajna rzeczy. Sam o tym kiedyś marzyłem - ale w pewnym momencie doszedłem do wniosku, że trafienie 6 w totka jest niemożliwe. Tzn możliwe, ale prawdodpodobieństwo to wyklucza. Poza tym tutaj macie historię gościa który wygrał LINK. Sami oceńcie czy też tak byście chcieli.
jka

Re: Chcę wygrac w lotto!!!! 9 lat(a), 7 mies. temu  
Nie sposób nie wysłać losu, jak wiadomo, ze jest dużo do wygrania

Ja wysyłam tylko jak są Mega Friday w Euro Millions
kazach

Re: Chcę wygrac w lotto!!!! 9 lat(a), 5 mies. temu  
Ciekawe czy jakiś Polak wygrał cos konkretnego?
arkadius

Re: Chcę wygrac w lotto!!!! 9 lat(a), 4 mies. temu  
Przez jakiś czas obstawialiśmy ze znajomymi te same liczby. Mieliśmy tylko kilka razy 3 i nic więcej. To jest tylko gra...
piter29

Do góry12345
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...
alt
Vesa Beauty
Sklep internetowy z polskimi kosmetykami naturalnymi, zdrową...

Empire Traininig Services
Kursy i szkolenia na maszyny budowlane - Koparki, Wywrotki, Walce,...

Sami Swoi
Szukasz certyfikowanej firmy, laureata prestiżowej nagrody...

Pozostałe oferty

Columbus Direct Travel Insurance Columbus Direct Travel Insurance
Wiodąca firma ubezpieczeniowa specjalizująca się...
Best Western Best Western
Best Western to renomowana sieć hoteli zlokalizowanych...
Philips Philips
Sklep internetowy Philips oferuje produkty z zakresu...
Budget Air Budget Air
Wyszukiwarka i porównywarki cen biletów lotniczych,...