środa, 16 lipca 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1
TEMAT: Sobowtór
Sobowtór 11 lat(a), 6 mies. temu  
Czy zdarzyło wam się kiedyś spotkać swojego sobowtóra albo, że ktoś was z kimś pomylił? Jakiś czas temu spotkało mnie coś takiego. Dziewczyna widząc mnie była pewna, że jestem kimś innym i potem mi o tym powiedziała. Na początku nie wiedziałam czemu miała minę jakby ducha co najmniej zobaczyła. Aż mnie dreszcz przeszył brrry
różyczka
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Sobowtór 11 lat(a), 6 mies. temu  
Moi rodzice kiedys widzieli mojego sobowtora...heheh mialam moze z 18 lat jak rodzice pojechali do Warszawy i tam moja mama o malo zawalu nie dostala jak zobaczyla "mnie" siedzaca z obcymi ludzmi w Mc Donald hehe
Szkoda, ze zdjecia nie zrobili bo z mila checia chcialabym zobaczyc swojego sobowtora
Kama76
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Sobowtór 11 lat(a), 5 mies. temu  
Mówi się, że osobiście spotkać swojego sobowtóra jest nie możliwe, ale ktoś jak najbardziej. Kiedyś mój kumpel powiedział mi z fochem, że mu cześć nie odpowiedziałem Okazało się, że to nie ja byłem
darek

Wydaje mi się, że to tylko czyste przypadki i zbiegi okoliczności w podobieństwach
Kowboj

Też wydaje mi się, że to tylko podobieństwo, a nie od razu nasza kopia Na szczęście nie spotkałem swojej podobizny
Adek

Re: Sobowtór 11 lat(a), 2 mies. temu  
Ja tam nie wierzę w żadne sobowtóry, bo w końcu każdy człowiek jest inny. Może być podobieństwo, ale nie ma drugiego takiego samego
ciekawska

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Polskie meble - SPLENDO FURNITURE
Firma SPLENDO FURNITURE zajmuje się sprzedażna polskich mebli na...

Furniture4less
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie to, czego...

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...

TONIO MIĘDZYNARODOWE PRZEKAZY PIENIĘŻNE
TONIO - Przekazy pieniężne z Wielkiej Brytanii do Polski i z...

Pozostałe oferty

Expert English (Szkoły, kursy, korepetycje)
Czy potrzebujesz mówić lepiej po angielsku do pracy lub...
Creative Labs Creative Labs
Odtwarzacze MP3, przenośne centra rozrywki, głośniki...
Budget Air Budget Air
Wyszukiwarka i porównywarki cen biletów lotniczych,...
Car Rentals Car Rentals
Fantastyczna wyszukiwarka samochodów do wynajęcia -...