piątek, 22 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Jaki tablet?
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół12
TEMAT: Jaki tablet?
Re: Jaki tablet? 9 lat(a), 11 mies. temu  
Ostatnio z racji tego, że byl black friday w argosie byly tanie tablety lenovo chyba, dla dziecka jak znalazł.
Ola
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Jakie są najważniejsze rzeczy na ktore trzeba zwracać uwagę przy zakupie? Bo wymienienie samej marki czy modelu zupełnie nic mi nie mówi, a chodzi o parametry i możliwości tego sprzetu. Będę wdzięczny za podpowiedzi
blue eye
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

wedlug mnie to zeby mialy jak najwiecej GB pamieci bo wiekszosc instaluja wszystkie aplikacje do pamieci wewnetrzej i po chwili zrobi sie taki syf ze nic nie pojdzie uciagnac nawet jak zainstalujesz katre pamieci. Do tego os androin, windows lub mac.
szkot_77
Moderator

Ja ogólnie bym nie oszczędzał na twoim miejscu, bo cena przeloży się bardzo szybko na jakość. Już się raz naciąłem i wystarczy teraz wolę dołożyć.
specjalista

Re: Jaki tablet? 9 lat(a), 8 mies. temu  
A ja jestem zdania,że bardzo dobry. Owszem laptop jest to niezbędna rzecz ale tablet jako uzupełnienie również bardzo dobrze się sprawdza.Szczególnie w podróży. Myślę,że jest to dobry prezent dla dziecka.Nie wiem czy któryś dzieciak by się z niego nie cieszył.
Przed wyborem konkretnego polecam zerknąć sobie do rakingów: lepsze.co/ranking/tablety-2 - na stronie obecnie znajdziecie sobie porównanie.
jka

Re: Jaki tablet? 9 lat(a), 8 mies. temu  
Ja też mam Lenovo i jest zadowolony.
kubiszon

Re: Jaki tablet? 9 lat(a), 7 mies. temu  
W pracy mam Lenovo, a w domu Della i oba sprawdzają się nieźle.
kwa

Re: Jaki tablet? 9 lat(a), 2 mies. temu  
Bardzo ważna jest również pamięć. Wiele osob nie zwraca na to uwagi i kupi sobie na przykład tablet z pamięcią 512 Mb . To bardzo mało i nie wystarczy do wygodnego codziennego korzystania ze sprzętu. Warto jest zainwestować w coś mocniejszego. Jakiś czas temu kupowałem sobie tablet oraz obowiązkowo zainwestowałem w 2 GB. Zerknij sobie jeszcze tutaj: www.cyfraki.pl/pamiec-wewnetrzna-tabletu-jakie-sa-wymagania/ - na stronie masz mniej więcej opisane jakie są wymagania dla pamięci wewnętrznej tabletu.
jka

Re: Jaki tablet? 9 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Ja mam Lenovo Yoga, naprawdę super. Poręczny, cienki, ma wejście na kartę sim więc można korzystać z neta itp. jeżeli ma się telefon np. na abonament. Kolejną istotną zaletą jest bateria - trzyma baaaardzo długo
Kowboj

Do góry12
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

DFDS Seaways
DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą morską...

Polska apteka internetowa w UK
Polska apteka internetowa w UK FamilijnaPolska apteka internetowa...
alt
Osteopatia, Kręgarz, Masaż Leczniczy, Fizjoterapia Dorosłych i Dzieci
Gabinet Osteopatii, Kręgarz i Chiropraktyk oraz Masaż Leczniczy i...

Eagle Transport
Firma z międzynarodową licencja transportową oraz członek...

Pozostałe oferty

Kardas Productions (Tworzenie stron www)
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając...
Sony Sony
Zobacz najnowsze produkty SONY - laptopy, aparaty...
Kursy na wózki widłowe (Szkoły i kursy)
Kursy dla osób początkujących/doświadczonych jak i z...
HOUSE (Polskie sklepy i hurtownie)
Firma HOUSE oferuje okna, rolety, drzwi, materiały...