piątek, 22 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół123
TEMAT: emito.net
Re: emito.net 14 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Najlepszym rozwiązaniem byłoby gdyby strony konfliktu spotkały sie na kilku piwkach może wyszłoby cos z tego no nie wiem wspólne śniadanie? hahaha
Moherowy Beret

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

To nie zadne rozwiazanie bo porozumienia itaknie bedzie. Wiesz polscott co ja bym zrobil? Zostaw kame i osobniki jej podobne niech dalej sobie siedza we wlasnym gnoju i szmaca siebie nawzajem tak bardzo jak tylko chca, bo niedlugo oni tam sami zostana. Nie ma co rozpoczynac takiej powiedzmy "mikro-medialnej" nagonki na zarowno zarzad emito jak i poszczegolne "przypadki"z forum bo to nie ma sensu. Mysle ze powinienes pamietac ze spora czesc uzytkownikow emito, medzie lub moze byc odbiorcami twojej telewizji wiec po co znichecac do siebie ludzi biciem piany?
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

ta grupa 6 ''twardzieli'' chyba raczej nie bedzie szkot - nie jest to bicie piany (pani ) sprawy zaszly juz tak daleko ze tu o pianie nie moze byc mowy sledz rozwoj wydazen sam sie przekonasz. To wlasnie dlatego ,ze ludzie zaczynali robic porzadek a nie konczyli dlatego urosla i rosla przez dobre 3 lata -teraz sie to zmieni ..a mnie moga wyzywac po mnie to wiesz .. I wydaje mi sie ,ze jest to GORACY TEMAT DLA naszej TV nie uwazasz i bardzo na czasie . Chodzi o stopien zaufania do ludzi , ktorzy maja nam tu pomagac a nie szkodzic ! Lezy to w interesie wszystkich !
polscott
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

co o tym sądzicie? takie coś moze zaszkodzić wszystkim polakom na wyspach a emito i tak nie zamkną.

Mariolka

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

PurpleParking
PurpleParking
PurpleParking jest największym w Wielkiej Brytanii systemem...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

CPC EMPIRE TRAINING
Kurs odświeżający składa się z 35 godzin (5 dni po 7 godzin)...

Polska apteka internetowa w UK
Polska apteka internetowa w UK FamilijnaPolska apteka internetowa...

Pozostałe oferty

Sindbad Travel (Autokary, pociągi)
Autokarem po Europie, Wielkiej Brytanii i do Polski...
DFDS Seaways DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą...
Tesco Tesco.com
Tesco.com oferuje szeroka gamę produktów i usług -...
Car Rentals Car Rentals
Fantastyczna wyszukiwarka samochodów do wynajęcia -...