sobota, 23 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Pomóżmy Wiktorii stanąć na nogi!
Hyde park - rozmowy na każdy temat i o każdej porze!
Dołącz do dyskusji lub rozpocznij nową. Poznaj inne osoby i nawiąż trwałe znajomości.
W dół1234
TEMAT: Pomóżmy Wiktorii stanąć na nogi!
Re: Pomóżmy Wiktorii stanąć na nogi! 13 lat(a), 2 mies. temu  

Takie mam prawo a ty na pewno nie wpłyniesz na to czy zdanie zmienię czy nie - za mały jesteś
Darius

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Staram się jak najmniej ingerować w dyskusje jednak tym razem proszę zmienić ton rozmowy.
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Wiec baw sie przyjacielu. Jesli masz w zyciu tak malo do zrobienia i tak malo do powiedzenia to siedz sobie za klawiatura i badz dla siebie swoim malym bogiem..... I kop kogo tylko sie da i baw sie przy tym dobrze..
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

W życiu mam mało do zrobienia bo zrobiłem już dużo i systematycznie robie ale bedąc tym bardziej dojrzałym i mądrzejszym dostosuje się do woli moderatora i dyskutować na ten temat z Tobą już nie będę bo żaden z ciebie rozmówca
Darius

I chwala ci za to.
szkot_77
Moderator

smutne życie twe
Darius

szkot_77
Moderator

ale o czym ty mówisz czy ja powiedziałem zeby ludzie nie pomagali? jestes zamkniety w swojej mysli i tyle. Poczytaj sobie jeszcze raz całą dyskusję
Darius

Re: Pomóżmy Wiktorii stanąć na nogi! 13 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Wiktoria jest juz po operacji, wszystko odbylo sié bez zadnych komplikacji, we wtorek wyszla ze szpitala i teraz czeka ja ciézka praca - miesiác intensywnej rechabilitacji w tutejszym szpitalu. Za dwa tygpdnie bédzie miala jeszcze jedná operacjie na podciécie sciégien achillesa i pod kolanami jest to bardzo krótka operacjia, trwa tylko okolo 30min i nie jest tak niebezpieczna jak poprzednia.
Teraz Wiktoria dochodzi pomalu do siebie jest jeszcze slaba ale kazdego dnia robi postépy. Od nowa musi nauczyc sié chodzic i funkcjonowac w swoim ciele które teraz juz nie jest tak spiéte jak wczesniej, jej nogi sá rozluznione i wiele latwiej jest jej chodzic i wykonywac inne czynnosci. Dr Park który já operowal jest pelen nadziei ze Wiktoria po intensywnej rehabilitacji bédzie mogla chodzic o kulach, a byc moze i samodzielnie. Patrzác teraz na Wiktorie mysle sobie ze gdybym miala przejsc przez to wszystko jeszcze milion razy to bym to dla niej zrobila, naprawde bylo warto.
Wiktoria Fund

Do góry1234
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

alt
Paczki do Polski - AngliaPolska.pl
✔️ Paczki z Anglii, Szkocji, Walii do Polski £23.99 za 24.5kg -...

TONIO MIĘDZYNARODOWE PRZEKAZY PIENIĘŻNE
TONIO - Przekazy pieniężne z Wielkiej Brytanii do Polski i z...

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...

m-shop.eu
Kosmetyki dla kobiet, dzieci i mężczyzn, Szeroki wybór kosmetyków...

Pozostałe oferty

Komputronik Komputronik
Lider internetowej sprzedaży IT oraz elektroniki w...
Furniture4less (Meble dla dziecka)
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie...
Polska obsługa prawna w Szkocji (Prawnicy i porady)
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w...
Rebtel Rebtel
Rebtel to o 90% tańsze rozmowy międzynarodowe. Każdy...