środa, 04 czerwca 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

przerabianie zdjęć obróbka, retusz , usuwanie tła..itp
Forum zarówno dla profesjonalistów jak początkujących fotografów. Zadawaj pytania, publikuj swoje prace i oceniaj zdjęcia innych!
W dół1
TEMAT: przerabianie zdjęć obróbka, retusz , usuwanie tła..itp
przerabianie zdjęć obróbka, retusz , usuwanie tła..itp 13 lat(a) temu  
Wątek został usunięty przez moderatora
beniaem
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2012/05/11 07:54 Przez .Powód: Na forum nie publikujemy ofert firm, sklepów i usług. Ogłoszenia i oferty firm zamieszczane są bowiem w Pasażu POLEMI. Każdy temat, którego celem jest prezentacja oferty będzie uznany za spam
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: przerabianie zdjęć obróbka, retusz , usuwanie tła..itp 13 lat(a) temu  
Nie chce krytykowac beniaem, ale "pokazowki" ktore wkleilas wygladaja raczej kiepsko. Nie powalaja efektami, ale moze to tylko moja opina ) To co proponujesz widzialem gdzies w necie, tzn efekty typu "moja fotografia wiszaca w rosyjskiej dumie lub nad biorkiem Putina. Nie pamietam gdzie to bylo ale wiem ze bylo darmowe i wymagalo jedynie rejestracji w servisie wiec cena £2.50 za obrobke fotki jest raczej wygorowana mysle. Poza tym to forum a nie sklep wiec nie powinnas tutaj nic sprzedawac. Marta????????
szkot_77
Moderator
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

a na czym pracujesz ?
bocius800726

szkot_77 napisał:
Nie chce krytykowac beniaem, ale "pokazowki" ktore wkleilas wygladaja raczej kiepsko. Nie powalaja efektami, ale moze to tylko moja opina ) To co proponujesz widzialem gdzies w necie, tzn efekty typu "moja fotografia wiszaca w rosyjskiej dumie lub nad biorkiem Putina. Nie pamietam gdzie to bylo ale wiem ze bylo darmowe i wymagalo jedynie rejestracji w servisie wiec cena £2.50 za obrobke fotki jest raczej wygorowana mysle. Poza tym to forum a nie sklep wiec nie powinnas tutaj nic sprzedawac. Marta????????
polecam photofunia lepsze niż w ofercie, bo te zdjęcia to chyba nawet photoshopa nie widziały. Rozumiem początki ale czemu zaraz płacić?
beniaem nie wiem jakim sprzętem dysponujesz ale częśc efektów zastosowanych w przdstawionych przez Ciebie przykładach oferuje program ACDSee i przytoczona wcześniej photofunia. Jeśli naprawdę chcesz robić zdjęcia z zastosowaniem blue box, to zainwestuj w lepszy sprzęt, oprogramowanie i kurs photoshopa.
Na pocieszenie dodam, że pejzaże są naprawde super
Nemo
Ostatnio zmieniany: 2012/05/11 07:55 Przez .

Chciałabym przypomnieć, że na forum nie publikujemy ofert firm, sklepów i usług. Ogłoszenia i oferty firm zamieszczane są bowiem w Pasażu POLEMI.

Chodzi o to, że nie chcemy aby forum przerodziło się w dział ogłoszeń gdzie trzeba będzie szukać zwykłych tematów miedzy ofertami i reklamami. Jak ktoś chce sie ogłaszać to może skorzystać albo z darmowych ogłoszeń albo z pasażu.
mora_nova

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...

Konsultantka Avon w UK
Będąc konsultantką Avon nie musisz biegać z katalogami. Kupujesz...

Kupdom
Oferujemy pełny zakres usług w zakresie zakupu nieruchomości w UK....

HOUSE
Firma HOUSE oferuje okna, rolety, drzwi, materiały budowlane oraz...

Pozostałe oferty

Intenso Lingerie (Odzież, obuwie, dodatki)
Bielizna firmy Esotiq dla kobiet oraz kolekcja dla Panów...
Lufthansa Lufthansa
Sprawdź aktualne promocje w jednej z wiodących...
Kardas Productions (Tworzenie stron www)
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając...
TomTom TomTom
Firma TomTom jest liderem na rynku motoryzacji w...