piątek, 22 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Serce czy rozum? - forum rozmów towarzyskich - miłość, przyjaźń i nienawiść. Wyrażaj swoje emocje - poznaj ciekawe osoby...
W dół1234567
TEMAT: Randki online
Re: Randki online 13 lat(a), 9 mies. temu  
pawsio napisał:
takie znajomości są sztuczne bo każdy pokazuje siebie z jak najlepszej strony a ile osób które wypowiadają się w tym wątku utrzymuje kontakt z ludźmi których poznało za pośrednictwem takich portali? mało kto bo zawsze sie tylko pogada co najwyżej jedno spotkanie i później juz nic bo widzimy człowieka jakim jest w rzeczywistości

a w rzeczywistości pójdziesz spotkać sie z dziewczyna brudny bo w domu nie posprzątałeś? chyba też starasz sie pokazać z z jak najlepszej strony?
mora_nova

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Randki online 13 lat(a), 8 mies. temu  
a kto potrafi powiedzieć że poznał kogoś sensownego poprzez internet i w dalszym ciągu utrzymuje przyjacielskie stosunki z tą osobą
Marica laska

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Randki online 13 lat(a), 8 mies. temu  
ja
Mati

Re: Randki online 13 lat(a), 7 mies. temu  
widzieliście reklame jedne ze stron randkowych? kobieta w seksownym ubraniu kilka na klawiature i jest podpis - wideo randki... nie trzeba mówić kto na takie zdjęcie wejdzie i czego bedzie oczekiwał po rozowie. Niedługo zrobi sie coś takiego że będą sie tam logowały prosty...tki i po wysłaniu przelewu pogadamy
Mariolka

Re: Randki online 12 lat(a), 11 mies. temu  
Kiedyś na łamach portalu opublikowaliśmy artykuł dotyczące niebezpieczeństwa związanego z randkami w ciemni więc warto zastanowić się zawsze kilka razy zanim poda się jakiekolwiek nasze dane
krystian
Administrator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Re: Randki online 12 lat(a), 11 mies. temu  
A poznawanie ludzi na imprezach jest bezpieczne? przecież też ich sie nie zna i można powiedzieć że niebezpiecznie jest umówić się na następny dzień.

W obecnym świecie nic nie jest bezpieczne
Marica laska

Re: Randki online 12 lat(a), 10 mies. temu  
Bez ryzyka nie ma życia można je przeżyć jak roślinka ale czy aby na pewno o to w życiu chodzi?
kazach

Re: Randki online 12 lat(a), 10 mies. temu  
Niektórzy lubią warzywa
mora_nova

Re: Randki online 12 lat(a), 8 mies. temu  
Wyzwania wyzwaniami ale taka reklama kieruje na portal samych facetów i to pewnie erotomanów
Mariolka

Re: Randki online 11 lat(a), 7 mies. temu  
A ja mam pozytywne doświadczenia z portalami randkowymi. Poznałam na nich mojego obecnego chłopaka, ale też kilku fajnych znajomych, z którymi do dziś mam kontakt:)
Marta Be
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

Do góry1234567
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Furniture4less
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie to, czego...

Tłumacz Przysięgły UK
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich i...

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...
alt
Paczki do Polski - AngliaPolska.pl
✔️ Paczki z Anglii, Szkocji, Walii do Polski £23.99 za 24.5kg -...

Pozostałe oferty

Hostelbookers Hostelbookers
Niedrogie zakwaterowanie na całym świecie bez opłat...
cottages4you cottages4you
Cottages4you oferuje ponad 9000 domków do wynajęcia na...
TŁUMACZENIA przysięgłe (Tłumacze)
Tłumaczenia przysięgłe akceptowane przez konsulat;...
CPC EMPIRE TRAINING (Szkoły i kursy)
Kurs odświeżający składa się z 35 godzin (5 dni po 7...