piątek, 22 listopada 2024
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Serce czy rozum? - forum rozmów towarzyskich - miłość, przyjaźń i nienawiść. Wyrażaj swoje emocje - poznaj ciekawe osoby...
W dół123
TEMAT: Samotnośc
Re: Samotnośc 11 lat(a), 6 mies. temu  
byle nie od szefa powaznie, zwiazki w miejscu pracy czesciej utrudniaja niz ulatwiaja zycie... choc z drugiej strony, zawsze jedna z osob zainteresowanych moze sie przeniesc to innej firmy
windwalker

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Jak się ludzie zaprzyjaźnią to praca nie jest chyba przeszkodą...

Ja jestem od niedawna w Londynie, jestem singielką i niestety nie mam tu nawet znajomych. Mimo, że codziennie na ulicy mijam setki ludzi to czuję się trochę samotna. Mam nadzieję, że w końcu się tu zaklimatyzuję i poznam jakiś Polaków.
elka
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Hey!
zaklimatyzujesz sie, wszystko przyjdzie tylko trzeba cierpliwosci. Ja juz jestem tutaj dopiero niecale pol roku i tez jeszcze dokonca sie nie zaklimatyzowalem, stalej pracy niemam i jezyka dobrze opanowanego.Jedynie co do szkoly chodze i szlifuje jezyk.
Rafiki

Też myślę, że wszystko się ułoży, nie martw się! Moje początki łatwe też nie były, a teraz powoli wszystko zaczyna się coraz lepiej układać :)Nie zamykaj się na ludzi, wychodź z domu, będzie dobrze!
DorkaM

Ja akurat jestem z PLD czesci Anglii zreszta blisko Londynu, w Londynie tez bylem mosialem sobie paszport wyrobic byl mi tutaj niezbedny, ogolnie mowiac piekne miasto. Mieszkam tutaj z siostra i jak wspomnialem narazie chodze do szkoly i ucze sie angielskiego, poza tym zwiedzam miasto w ktorym mieszkam
Rafiki

elka napisał:
[quote]Jak się ludzie zaprzyjaźnią to praca nie jest chyba przeszkodą...

Jak sie zaprzyjaznia, to nie, ale jesli w ktoryms momencie ta przyjazn sie rozpadnie, oj, to bywaja problemy...

Oczywiscie, nie, zebym zaraz krakala...
windwalker

No wtedy mogą być problemy, ale to pewnie nie była przyjaźń w takiej sytuacji... Jeśli pojawiają się problemy to lepiej zostawić takie znajomości i poszukać poza pracą. Wszystko zależy od tego na jakich ludzi trafisz.
elka
Ostatnio zmieniany: 2013/05/27 10:06 Przez elka.

Nie ma znaczenia czy poznaje się kogoś w pracy, szkole, na kursie czy w Internecie. Jeśli dwoje ludzi potrafi się dogadać to nie powinno być żadnych przeszkód.
Aga_jaga

Re: Samotnośc 11 lat(a), 5 mies. temu  
Ja się na razie rozkoszuję samotnością, ale myślę że niedługo mi przejdzie - człowiek to takie zwierze, które nie lubi łazić samotnie swoimi ścieżkami, tacy już jesteśmy.
TB@Doo

Re: Samotnośc 11 lat(a), 4 mies. temu  
TB@Doo napisał:
Ja się na razie rozkoszuję samotnością, ale myślę że niedługo mi przejdzie - człowiek to takie zwierze, które nie lubi łazić samotnie swoimi ścieżkami, tacy już jesteśmy.

Co racja to racje - dobrze czasem pobyć samemu, ale na dłuższą metę lepiej jest mieć kogoś u boku... tak jest przyjemniej i prościej. Tylko gdzie znaleźć kogoś odpowiedniego?
Marta Be

Do góry123
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

JK Advice Centre
Coronovirus - straciles prace? Nie masz na czynsz, rate kredytowa...

Furniture4less
W naszym sklepie Furniture4Less.eu znajdziesz dokładnie to, czego...
alt
Wellbee - psychoterapia online
Wsparcie psychologiczne dla Polaków za granicą. Połącz się online...

Polska obsługa prawna w Szkocji
Dallas McMillan jest renomowaną firmą adwokacką w centrum Glasgow,...

Pozostałe oferty

Kickers Kickers
Szukasz butów? Zrób zakupy online przez internet w...
Musicroom Musicroom
Największy asortyment produktów muzycznych.Płyty CD i...
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Forklift Training School (Szkoły, kursy)
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii -...