środa, 22 stycznia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Rozmowy o ulubionych przebojach muzycznych i zbliżających się koncertach. Filmowe hity i dyskusje o ciekawych książkach...
W dół1
TEMAT: Pedro Almodovar
Pedro Almodovar 12 lat(a), 6 mies. temu  
Wiecie moze gdzie mozna sciagnac filmy w/w autora? Najlepiej w polskiej wersji jezykowej bo moj hiszpanski nie jest wystarczajaco dobry zeby dac rade z oryginalem. Dodam ze interesuje mnie tzw nielegalny download z pogwalceniem wszystkich ustaw o ochronie praw autorskich . A moze ma ktos i moglby mi je np na skype wyslac?
szkot_77
Moderator
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Pedro Almodovar 11 lat(a), 9 mies. temu  
Obejrzyj koniecznie "Skóra w której żyję"
Marta Be
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Ogladalem. Zasadniczo troche jest filmow w necie ale ciezko dostac zeby bylo z angielskim lub polskim dubbingiem a jako ze ogladam na smart tv podlozenie do tego napisow tez raczej nie wchodzi w gre ;-(
szkot_77
Moderator

jeśli chcesz ściągać, to poszukaj na peb.pl
Nemo

A co to jest wogóle? Jakieś dziwnie wyglądające forum. A gdzie tam szukać filmów?
Powiem ci ze szukałem na polskich stronach jakiś czas temu i problem jest taki ze zarejestrować sie i owszem możesz, ale żeby uzyskać pełen dostęp i moc pobierać filmy - niestety musisz zapłacić.
szkot_77
Moderator

Ja z tej stronki juz nie jeden filmik ściągnąłem.
najlepiej ściągnąć i zainstalowac sobie jDownloader (czyli managera sciagania) TUTAJ następnie tylko zaznaczasz linki, klikasz ctrl+C a programik sam sprawdzi czy są dostepne.
Przykładowe linki do filmu skóra w której zyję i to z profesionalnym lektorem
bitshare.com/files/ttib2vmr/The.Skin.That.I.Inhabit.2011.PL.BRRip.XviD.B89.part1.rar.html
bitshare.com/files/5516pyl8/The.Skin.That.I.Inhabit.2011.PL.BRRip.XviD.B89.part2.rar.html
możesz też ściągać je ręcznie bezpośrednio ze strony
Nemo
Ostatnio zmieniany: 2013/04/04 00:38 Przez Nemo.

Troche kombinacji zeby tez sofcik znalezc na tej stronie, bo odsyla zaraz do innych stronek i probuje cie wepchnac na sciaganie jekiegos badziewia. Poza tym orzy inastalacji laduje sie jakis dziwny "bar" do okna wyszukiwarki i trzeba go pozniej wylaczyc i usunac. Poza tym po instalacji jako strona startowa wyskakuje ci cos co nazywa sie "delta serch". Tak naprawde to nie wiadomo so to jest bo jako silnika wyszukiwanie uzywa google serch a do tego okno wyglada jak google serch tak wiec najlepszym rozwiazaniem wydaje sie to zaraz zmienic na inna strone. Do tego wlasnie zauwazylem ze w pasku wyszykiwania w przegladarce tez wskoczylo mi gelta serch zamiast google wioec juz zmieniam To chyba tyle. Programik poki co wyglada na spamerski ale juz mam zainstalowany tak jak powinienem chyba i powylaczany caly ten syf. Potem oblukam jak poszykac filmow i jak go uzyc do downloadu. Ja zasadniczo uzywam bitlord, a stronka z ktorej pobieram to kickasstorrent chociarz ostatnio ich zablokowali i zmienili nazwe. Zmienili tez serwer na ktorym smigaja a w zwiazku z tak powaznymi skokami stracili tez sporo materialu. Tak czy inaczej stronka ten program do pobierania sa proste w obsludzee i instalacji a jak dobrze zassie to sciagmiesz do 10 filmow przez noc Niema tylko almodowara z polskim lektorem
szkot_77
Moderator

szkot_77 naprawde nie wiem skąd u ciebie takie problemy przy instalacji tego programu. U mnie wszystko smiga bez problemów i zbędnych dodatków w przeglądarce a żeby było ciekawiej, to całe seriale układam w nim w kolejce i ściągam (tylko sobie ustalam ile plików na raz ma ciągnąć żeby nie zapychał łącza).
Nemo

Odpuściłem sobie ten program i poszukiwania Almodówara. Próbowałem szukać na jakiejś polskiej stronie z torrentami ale zamiast filmów które z polskich serwerów/komputerów nie idą wogole, pościągałem wirusy. Dobrze ze od paru lat mam nortona i mi wszystko połapał bo była by lipa. Puki co hakerzy odblokowali to co zostało zablokowane nakazem sadowym a mianowicie dostęp do "zatoki piratów" i paru innych zablokowanych przez brytyjskich ISP stron z torrentami. Szacunek im za to...
szkot_77
Moderator

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Mobi-Travel Ltd
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony www.mobi-travel.com....

Kardas Productions
Zajmujemy się promocją firm w social media, pomagając naszym...

Polski prawnik w UK
Sintons to kancelaria adwokacka w UK świadcząca pomoc prawną od...

Forklift Training School
Kursy i szkolenia na wózki widłowe w Wielkiej Brytanii - Forklift...

Pozostałe oferty

TomTom TomTom
Firma TomTom jest liderem na rynku motoryzacji w...
Dell Dell
Dell to wiodąca na rynku światowym marka komputerowa....
eDreams eDreams
eDreams jest wiodącym internetowym biurem podróży w...
Purple Parking Purple Parking
Rezerwuj parking na lotniskach w Wielkiej Brytanii nawet...