Troche kombinacji zeby tez sofcik znalezc na tej stronie, bo odsyla zaraz do innych stronek i probuje cie wepchnac na sciaganie jekiegos badziewia. Poza tym orzy inastalacji laduje sie jakis dziwny "bar" do okna wyszukiwarki i trzeba go pozniej wylaczyc i usunac. Poza tym po instalacji jako strona startowa wyskakuje ci cos co nazywa sie "delta serch". Tak naprawde to nie wiadomo so to jest bo jako silnika wyszukiwanie uzywa google serch a do tego okno wyglada jak google serch tak wiec najlepszym rozwiazaniem wydaje sie to zaraz zmienic na inna strone. Do tego wlasnie zauwazylem ze w pasku wyszykiwania w przegladarce tez wskoczylo mi gelta serch zamiast google wioec juz zmieniam
To chyba tyle. Programik poki co wyglada na spamerski ale juz mam zainstalowany tak jak powinienem chyba i powylaczany caly ten syf. Potem oblukam jak poszykac filmow i jak go uzyc do downloadu. Ja zasadniczo uzywam bitlord, a stronka z ktorej pobieram to kickasstorrent chociarz ostatnio ich zablokowali i zmienili nazwe. Zmienili tez serwer na ktorym smigaja a w zwiazku z tak powaznymi skokami stracili tez sporo materialu. Tak czy inaczej stronka ten program do pobierania sa proste w obsludzee i instalacji a jak dobrze zassie to sciagmiesz do 10 filmow przez noc
Niema tylko almodowara z polskim lektorem