środa, 22 stycznia 2025
Portal Informacyjny w UK, Wielkiej Brytanii | Polish Community Online in the United Kingdom

r e k l a m a  |

Podróżowanie po Wielkiej Brytanii i nie tylko. Dyskusje turystyczne i pomysły na wycieczki. Bilety lotnicze i autobusowe. Pytaj i dyskutuj!
W dół1
TEMAT: Podróż poślubna w Polsce
Podróż poślubna w Polsce 5 lat(a), 4 mies. temu  
Postanowiliśmy spędzić podróż poślubną w Polsce.

Doradzicie jakie kierunki w naszym kraju warto jest obrać?
DomiGr
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Podróż poślubna w Polsce 5 lat(a), 4 mies. temu  
Polecam góry. Polskie góry to miejsce, które zaprasza bez względu na porę roku. Jest tutaj co robić zarówno latem i wiosną, jak i jesienią i zimą. Jeżeli zależy nam na romantycznym klimacie, warto wynająć dom w górach znajdujący się z dala od centrum miasta czy szlaków w górskich – mamy wtedy pewność, że będzie kameralnie, intymnie i miło.

Nie wiem kiedy planujesz się wybrać ale polecam Bieszczady. Wspaniały kierunek, który nie jest tak mocno oblegany przez turystów. Szczególnie teraz jesienia.
https://www.e-wczasy.pl/blog/ma­le-miej­sco­wo­sci-w-go­rach
Zobacz sobie na jakie możesz liczyc tam widoki:
annanina
Ostatnio zmieniany: 2019/10/18 08:21 Przez annanina.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Podróż poślubna w Polsce 5 lat(a), 2 mies. temu  
Z zagranicznych miejsc polecam Bali - wyspa Bali to jak do tej pory najpiękniejsze miejsce w którym byłam, a odwiedziłam już całkiem sporo miejsc. Niestety w tej chwili, po drugim juz zamachu to chyba wszystkie hotele świacą tam pustkami. Ja byłam tam pół roku po pierwszym ataku i juz wtedy liczba turystów była bardzo mała. Dla tego kraju było widac że to tragedia:((( Nie wiem czy odważyłabym sie tam w tej chwili jechac, choć kiedy wyjeżdzałam to obiecywałam sobie że kiedyś musze tam wrócić.
A pod koniec czerwca najprawdopodobniej wyjadę na 10 dni na wyspy Langkawi (Malezja) Z tego co czytam to świat luksusowych kurortów, krystalicznych lagun i przepięknych, szerokich czasami na 200 m. plaż. Sprawdzę to osobiście:)

W Polsce natomiast Bory Tucholskie. Jest to największy obszar leśny w Polsce i moim zdaniem ma bardzo wiele uroku zarówno latem jak i zimą. Ostatnio odwiedzilismy meijsce na ponad tydzien ( wypoczywaliśmy w Przystanku TLeń www.przystanektlen.pl/site/95/bory-tucholskie.html daję kontakt) i zdecydowanie naładowaliśmy baterie na reszte roku.
jka
Ostatnio zmieniany: 2019/11/27 11:27 Przez jka.

Do góry1
Moderatorzy: kwiatuszek, szkot_77

PASAŻ POLEMI - OFERTY SPECJALNE

Express Bus
EXPRESS BUS Podkarpacie to firma transportowa z wieloletnią...

m-shop.eu
Kosmetyki dla kobiet, dzieci i mężczyzn, Szeroki wybór kosmetyków...
alt
Wellbee - psychoterapia online
Wsparcie psychologiczne dla Polaków za granicą. Połącz się online...

Darius Roofing Services
Świadczę usługi dekarskie od 2008 roku. Zajmuje się naprawą...

Pozostałe oferty

DFDS Seaways DFDS Seaways
Masz auto i wybierasz się do Polski? Wybierz relaksującą...
JS Insurance JS Insurance
Ubezpieczenia turystyczne i inne w najlepszej cenie....
Tłumacz Przysięgły UK (Biuro)
Tłumaczenia pisemne certyfikowane wg wymogów brytyjskich...
Expert English (Szkoły, kursy, korepetycje)
Czy potrzebujesz mówić lepiej po angielsku do pracy lub...