Z zagranicznych miejsc polecam Bali - wyspa Bali to jak do tej pory najpiękniejsze miejsce w którym byłam, a odwiedziłam już całkiem sporo miejsc. Niestety w tej chwili, po drugim juz zamachu to chyba wszystkie hotele świacą tam pustkami. Ja byłam tam pół roku po pierwszym ataku i juz wtedy liczba turystów była bardzo mała. Dla tego kraju było widac że to tragedia:((( Nie wiem czy odważyłabym sie tam w tej chwili jechac, choć kiedy wyjeżdzałam to obiecywałam sobie że kiedyś musze tam wrócić.
A pod koniec czerwca najprawdopodobniej wyjadę na 10 dni na wyspy Langkawi (Malezja) Z tego co czytam to świat luksusowych kurortów, krystalicznych lagun i przepięknych, szerokich czasami na 200 m. plaż. Sprawdzę to osobiście:)
W Polsce natomiast Bory Tucholskie. Jest to największy obszar leśny w Polsce i moim zdaniem ma bardzo wiele uroku zarówno latem jak i zimą. Ostatnio odwiedzilismy meijsce na ponad tydzien ( wypoczywaliśmy w Przystanku TLeń
www.przystanektlen.pl/site/95/bory-tucholskie.html daję kontakt) i zdecydowanie naładowaliśmy baterie na reszte roku.