A ja tam nie uważam, że powinno się dopuszczać wszystkich do biologicznego. To nie jest napar rumiankowy, to są silne leki! i to powinna być ostateczność dla cięższych przypadków. Poza tym od kilku lat dostanie ich nie jest takie trudne, wystarczy się zgłosić do odpowiednich miejsc, gdzie cie odpowiednio pokierują, JEŚLI się kwalifikujesz(a kwalifikacje tez obniżono), bo jeśli masz kilka plamek to biologia to jak armata na muchę. Jedyny problem jaki widzę, to jeśli nawet ktoś ma zaawansowaną formę to trzeba przejść 2 nieudane formy leczenia, które polegają z grubsza na tym, że trzeba "truć" się dodatkowo "chemia", która jak masz pecha może ci rozwalić też kilka narządów, więc to akurat bym wyeliminowała.
Mi na przykład pomogło odpowiednie leczenie i pielęgnacja. Czasami trzeba wypróbować więcej niż jeden środek. Próbowałeś tę serię:
e-melissa.pl/verdelove-psorisel-zestaw-szampon-na-luszczyce-200-ml-plus-emulsja-do-skory-glowy-200-m...skory-glowy-z-luszczyca-150-ml ?
Jak dla mnie aktualnie najlepsze kosmetyki na łuszczycę skóry głowy. I rzeczywiśćie pomagają